Vincent van Gentevoort


Vincent van Gentevoort studeerde in 1994 af aan de sector Informatica van de Haagse Hogeschool.

Sinds begin jaren negentig werkt hij met internet technologie en heeft hij ruim tien jaar ervaring met content management opgebouwd. Als productontwikkelaar stond Vincent aan de wieg van Smartsite, waar hij in diverse rollen zijn expertise op het gebied van Web Content Management (WCM/CMS) heeft ontwikkeld.

Daarna werkte Vincent als presales / technical account manager bij SDL Tridion, internationaal erkend marktleider WCM. Op de Nederlandse markt is SDL Tridion actief, met system integrators als Atos Origin, Cap Gemini en Getronics, voor klanten als ABN Amro, Canon, KLM, Océ, Rabobank, TNT, TomTom, Yamaha, APG, diverse ministeries en overheidsorganen.

Na Tridion werkte hij samen met een oud collega voor Composite.net een WCM produkt dat internationaal de markt betreedt en momenteel als open source .NET beschikbaar is.

Na vele jaren WCM is Vincent tegenwoordig actief bij de NL-ix. Een van werelds grootste Internet Exchanges. Hij helpt kleine lokale tot de grootste internationale organisaties met het zelf redundant routeren (multihoming) en peeren van internet verkeer en het realiseren van (glasvezel)verbindingen tussen een groot aantal Datacenters in Nederland.

Vincent combineert zijn technische kennis en expertise graag met zijn creativiteit om organisaties te adviseren en inspireren. Iedereen die een keer op Vincent's kennisgebied wil sparren, wordt door hem van harte uitgenodigd voor een gesprek via LinkedIn.

Vakkennis Vincent van Gentevoort

Functiegebieden

Commercie, Consulting/advies, Database-engineering, Datacom/telecom, Functioneel ontwerp, Helpdesk/support, Marketing/promotie, Multimedia, Projectmanagement, Software-ontwikkeling, Technisch ontwerp, Testen/implementeren, Training/opleiding en Webmanagement.

Onderwerpen

Datamanagement, Development, Internet, Mobility, Infrastructuur, ICT-branche en Overheid.

Programmeertalen/tools

.Net , ASP, C#, C++, Delphi, HTML/CSS, Javascript, PHP, PL/SQL, SQL, Visual Basic en XML.

Software/hardware

MySQL, Oracle-software, SQL Server, Sybase en Windows PC.

Vincent van Gentevoort

ing. Vincent van Gentevoort
Opleidingsniveau: HBO
Functie: Large Account Manager
Werkzaam bij: Composite
Bedrijfsgrootte: 11-25 personen
Omvang ict-afdeling: 10 t/m 19 personen
Branche: Internet

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2716 6.80
3 Reza Sarshar 1436 6.75
4 Will Moonen 321 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 400 6.69
6 Pa Va Ke 1548 6.66
7 Louis Kossen 864 6.65
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.