Ernst Blankestijn


Op dit moment werk ik naast mijn activiteiten als interim IT manager en program/project manager samen met Cris Bijker aan het in de markt zetten van een adviestraject inzake contracten op het gebied van telecom, leasing, software licenties, hard- en software. Daarnaast leveren wij ook diensten met betrekking tot het optimaliseren van inkoopprocessen bij bedrijven en instellingen. Samen hebben wij meer dan 70 jaar ervaring op deze terreinen en voor onze voormalige werkgever Imtech hebben wij grote successen op dit gebied gerealiseerd.

Er zijn echter zeker wel partijen in de markt te vinden die ervoor zorgen dat contracten alle elementen bevatten welke tot volle tevredenheid van de gebruiker leiden alsmede tot volle tevredenheid van budgetbeheerders.
Eén van die partijen is een samenwerkingsverband tussen Ernst Blankestijn en Cris Bijker, oud collega’s bij Imtech (resp. CIO en CPO). In hun Imtech tijd hebben zij samen veel contracten afgesloten waarin zowel de gebruiker als de budgethouder tot volle tevredenheid de voor hen belangrijke aspecten terugvonden. Nu werken zij als onafhankelijke specialisten op hun gebied samen in het realiseren van zinvolle en resultaat brengende contracten voor communicatie en computertechniek (hard- en software).
Zo is er de ideale combinatie opgenomen van de voordelen van lange termijn afspraken met de noodzaak om snelle wijzigingen in de markt te kunnen opvolgen. Een opgave waarmee menig organisatie niet of onvoldoende mee uit de voeten kan.
Graag informeren zij u hoe dit ook bij uw bedrijf door hen te realiseren is.

Vakkennis Ernst Blankestijn

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Commercie, Consulting/advies, Database-engineering, Datacom/telecom, Functioneel ontwerp, Management, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Kwaliteitszorg, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Research/wetenschap, Software-ontwikkeling, Systeembeheer, Technisch ontwerp, Testen/implementeren, Training/opleiding en Webmanagement.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Digital Transformation, Business Analytics, Datamanagement, ERP, CRM, Development, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Security, Beheer, ICT-branche, Loopbaan en Digital Workplace.

Methoden/frameworks

Agile, BiSL, Cobit, ESB, ETL, IPMA, ITIL, J2EE, Prince2, Scrum en UML.

Programmeertalen/tools

.Net , Android, ASP, Cobol, HTML/CSS, Java, Javascript, JSP, PL/SQL, RPG, SQL, Visual Basic en XML.

Software/hardware

Access, Apache, Cics, Cisco, Citrix-software, Cognos, DB2, Excel, Exchange, Informatica, iPhone/iPad, Joomla!, MySQL, Oracle-software, SharePoint, SQL Server, Sybase, VMWare, WebSphere, Windows Azure, Windows PC, Windows Server en Wireless.


Ernst  Blankestijn

drs. Ernst Blankestijn
Opleidingsniveau: WO
Functie: Business consultant
Werkzaam bij: Blankemon Consultancy B.V.
Bedrijfsgrootte: 2-4 personen
Omvang ict-afdeling: 1 t/m 4 personen
Branche: Advies/Consultancy
Geeft leiding aan: 1 tot 10 personen

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Jaap van Belkum 258 6.84
2 Henri Koppen 2565 6.83
3 Ewout Dekkinga 424 6.82
4 Will Moonen 285 6.81
5 Reza Sarshar 1436 6.75
6 Ruud Mulder 1220 6.75
7 Pa Va Ke 1437 6.72
8 Louis Kossen 778 6.67
9 Willem Oorschot 592 6.57
10 NumoQuest 1830 6.54
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.