Martin Aarts


Na de opleiding HBO Technische Informatica ben ik in 1991 gestart als systeembeheerder bij Sys-Aid. Verdere kennis opbouw is gebeurd door detachering in diverse infrastructuur beheer functies, waarna ik in 1996 en eigen afdeling opgezet heb binnen Sys-Aid (later CSC) voor het infrastructuur beheer van MKB klanten. Deze afdeling is in enkele jaren gegroeid tot 8 medewerkers, waarbij de functie uitgebreid was met het people management van 30 system engineers.
In 2002 zijn we ITSN gestart met als doel een kwalitatief hoogstaande dienstverlening leveren op het gebied van systeem- en netwerk-beheer voor het MKB. Op dit moment zijn we met 40 professionals en vestigingen in Venlo en Eindhoven met een prima propositie voor systeem- en netwerk-beheer voor klanten van 5 tot 500 werkplekken. Dit wordt vaak gecombineerd met projecten ter uitbreiding en/of virtualisering van de infrastructuur.
Mijn rol binnen de organisatie is het aansturen en verbeteren van de interne organisatie gecombineerd met het ontwikkelen van nieuwe diensten en proposities.

Vakkennis Martin Aarts

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Helpdesk/support, Management, Kantoorautomatisering, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement en Systeembeheer.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Development, Internet, Mobility, Infrastructuur, Security, Beheer, ICT-branche en Digital Workplace.

Methoden/frameworks

ITIL.

Software/hardware

Citrix-software, Exchange, Novell, SQL Server, Unix, VMWare en Windows PC.

Geen foto

ing. Martin Aarts
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Directie
Functie: Directeur/ceo/country manager

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2796 6.80
3 Jack Jansonius 293 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 358 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 427 6.69
7 Pa Va Ke 1573 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.