Managed hosting door True

Martin Aarts


Na de opleiding HBO Technische Informatica ben ik in 1991 gestart als systeembeheerder bij Sys-Aid. Verdere kennis opbouw is gebeurd door detachering in diverse infrastructuur beheer functies, waarna ik in 1996 en eigen afdeling opgezet heb binnen Sys-Aid (later CSC) voor het infrastructuur beheer van MKB klanten. Deze afdeling is in enkele jaren gegroeid tot 8 medewerkers, waarbij de functie uitgebreid was met het people management van 30 system engineers.
In 2002 zijn we ITSN gestart met als doel een kwalitatief hoogstaande dienstverlening leveren op het gebied van systeem- en netwerk-beheer voor het MKB. Op dit moment zijn we met 40 professionals en vestigingen in Venlo en Eindhoven met een prima propositie voor systeem- en netwerk-beheer voor klanten van 5 tot 500 werkplekken. Dit wordt vaak gecombineerd met projecten ter uitbreiding en/of virtualisering van de infrastructuur.
Mijn rol binnen de organisatie is het aansturen en verbeteren van de interne organisatie gecombineerd met het ontwikkelen van nieuwe diensten en proposities.

Vakkennis Martin Aarts

Zeer deskundig Deskundig
TopicsNetwerken, Systeembeheer, Besturingssystemen, Storage, Infrastructuur, Outsourcing.ICT-branche, Security, Mobility, Internet, Virtualisatie, Open Source, Management.
Skills  Windows PC, Unix, Exchange, Citrix-software.VMWare, SQL Server, Novell, ITIL.
Sectoren  Systeembeheer, Netwerk engineering/beheer, Kantoorautomatisering, Management, Helpdesk/support.Projectmanagement, Beveiliging, Applicatiebeheer.

Geen foto

ing. Martin Aarts
Carrièreniveau: Directie
Functie: Technisch Directeur
Werkzaam in: Venlo-Blerick
Bedrijfsgrootte: 51-100 personen
Omvang ict-afdeling: 50 t/m 99 personen
Branche: ICT