Managed hosting door True

Ramon Zanders


Ramon Zanders is een expert van Computable voor de topics: Outsourcing, Management en Maatschappij.

Sinds 1997 actief in de IT industrie met als rode draad de nadruk op het effect van IT binnen organisaties. In zijn huidige rol als managing director van Yonder en lid van de directieraad van Total Specific Solutions (TSS) richt hij zich met name op vraagstukken die voortkomen uit de verschuiving in de samenleving naar een meer vraag gestuurde economie en de steeds breder digitaal aangesloten consument.
Yonder biedt met software development outsourcing propositie haar klanten toegang tot pure applicatie innovatie. De focus ligt op bedrijfsapplicaties waarbij in de samenwerking met haar klanten het koppelpunt ligt op de overgang van functionaliteit naar technische oplossing. Yonder heeft 200 medewerkers in dienst, voornamelijk software ontwikkelaars, beheerders en architecten die werken vanuit Roemenie. Daarnaast heeft Yonder kantoren in Nederland en Belgie. Total Specific Solutions, TSS, is met ruim 1.800 medewerkers en dertien vestigingen een van de grootste niet-beursgenoteerde IT-ondernemingen van Nederland. De TSS bedrijven zijn gespecialiseerde IT-bedrijven met een focus op een specifieke expertise of een specifieke marktsector.

Vakkennis Ramon Zanders

Zeer deskundig Deskundig
TopicsMaatschappij, Loopbaan, ICT-branche, Systeembeheer, Outsourcing, Management.Mobility, Internet, Development, CRM, ERP.
Sectoren  Software-ontwikkeling, Management, Commercie, Applicatiebeheer.Testen/implementeren, Consulting/advies.

Computable Expert
Ramon  Zanders

Ramon Zanders
Carrièreniveau: Directie
Functie: managing director
Werkzaam bij: Yonder
te Utrecht
Bedrijfsgrootte: 251-500 personen
Omvang ict-afdeling: 250 t/m 499 personen
Branche: ICT
Geeft leiding aan: Meer dan 100 personen