Jurgen van der Vlugt


ir.drs. Jurgen van der Vlugt CISA is een expert van Computable voor het topic Management.

Maverisk Consultancy, IT-Audit & Advisory services, nu bij het Internationaal Strafhof.
Studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, technische informatica aan de Technische Universiteit Delft (cum laude) en post-doctoraal EDP-Auditing aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Werkte vervolgens jarenlang als IT Audit Manager en adviseur bij KPMG en IQUIP op een breed scala aan audit- en adviesopdrachten, als IT Audit Manager en Group Information Security Manager bij ABN AMRO, bij Noordbeek als senior manager voor advies- en auditdiensten op gebied van IT-governance en risicobeheer en bij Achmea als Senior Auditor. Sinds 2012 is Jurgen zelfstandig professional onder de naam Maverisk. Nomen est omen. Tevens is hij regelmatig publicist en spreker op conferenties, lid (geweest) van meerdere vaktechnische en ethiek-commissies van de NOREA, ISSA (Global) en ISACA NL.

Vakkennis Jurgen van der Vlugt

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Commercie, Consulting/advies, Embedded systems, Functioneel ontwerp, Management, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Kwaliteitszorg, Projectmanagement, Research/wetenschap, Software-ontwikkeling, Systeembeheer en Training/opleiding.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Digital Transformation, Datamanagement, ERP, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Datacenters, Security, Beheer, ICT-branche, Overheid, Loopbaan, Maatschappij en Digital Workplace.

Methoden/frameworks

ISO-20000 en ITIL.

Programmeertalen/tools

Android.

Software/hardware

Wordpress.Computable Expert
Jurgen van der Vlugt

ir.drs. Jurgen van der Vlugt CISA
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: IT Consultant / adviseur

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2836 6.80
3 Jack Jansonius 369 6.80
4 Reza Sarshar 1437 6.75
5 Will Moonen 387 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 451 6.69
7 Pa Va Ke 1598 6.66


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.