Berrie Pelser


Ber|Art is een zakelijke Internet service provider c.q. webhoster die gespecialiseerd is op het gebied van betrouwbare en veilige kwaliteit hosting en (web) design. De onderneming levert, in nauwe samenwerking met partners, oplossingen aan het MKB op het gebied van domein, shared, applicatie en e-commerce hosting als mede managed colocated server hosting.

Opdrachtgevers van Ber|Art Visual Design zijn onder meer; Scandic Sandome, Holiday-Inn Seaportbeach Hotels, Proctor en Gamble, LWEO en vele andere. Ber|Art Visual Design is opgericht op 1 juni 1999 en gevestigd in Dorst. ++++++++++++++++++++++

European Cloud Computing biedt nu een CSP programma aan voor Service Providers en Technologie Bedrijven die voorzien in een “Turnkey Cloud Computing Infrastructure as a Service (IaaS)” voor hun klanten. European Cloud Computing levert Cloud Hosting, Hybride Hosting en kan advies geven over elke vorm van Cloud Computing.

Vakkennis Berrie Pelser

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Commercie, Helpdesk/support, Management, Kantoorautomatisering, Marketing/promotie, Multimedia, Netwerk engineering/beheer, Systeembeheer, Testen/implementeren en Webmanagement.

Onderwerpen

Management, Cloud Computing, Infrastructuur, Security, Beheer, ICT-branche en Digital Workplace.

Programmeertalen/tools

HTML/CSS, Javascript, Perl, PHP en XML.

Software/hardware

Linux en Windows PC.


Berrie  Pelser

dr. Berrie Pelser
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Packaging Development Specialist
Werkzaam bij: Ber|Art Visual Design VOF
Bedrijfsgrootte: 2-4 personen
Omvang ict-afdeling: 1 t/m 4 personen
Branche: Internet

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2793 6.80
3 Jack Jansonius 283 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 351 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 426 6.69
7 Pa Va Ke 1572 6.66