Steven Kop


Steven Kop BA is een expert van Computable voor het topic Maatschappij.

Goedendag,

Mijn naam is Steven Kop. U leest op dit moment mijn profiel op Computable. Graag neem ik je mee in mijn verhaal rondom het vernieuwen van organisaties: Sinds 2004 ben ik al actief bezig met Het nieuwe werken. Ik heb bedrijfskunde gestudeerd in Rotterdam en heb mij daarnaast ontwikkeld als coach.

Sinds begin 2010 voer ik een eigen onderneming genoemd Creatieve Koppen waarbij ik mij richt op het faciliteren van creativiteit en innovatie. Oké, tot zo ver is dit niet echt uniek te noemen. Vele bedrijven bieden dit aan. Hetgeen waar Creatieve Koppen zich in onderscheidt is de manier hoe wij tot deze innovatie komen. Het unieke aan onze innovatiedienst is dat we in een zeer korte doorlooptijd met veel mensen een enorme innovatieboost kunnen geven aan een willekeurige organisatie. Dit bieden wij aan onder de garantie van ‘No cure no pay’.

Creatieve Koppen is een netwerkorganisatie van, zoals de naam al verklapt, creatieve koppen. Dit zijn professionals met diverse expertisegebieden, zoals: architecten, organisatiedeskundigen, grafisch ontwerpers, trendwatchers, postbodes, etc.

Het maakt ons niet uit welk probleemsituatie we meekrijgen. Wij vinden de juiste creatieve koppen en faciliteren het proces om samen in korte tijd een echt unieke vernieuwing te realiseren. No cure no pay.

Tot slot ben ik een liefhebber van goede koffie. Ik ben altijd in voor een goede kop koffie met kletskoppen…

Creatieve Groet,

Steven Kop
Creative Director @ Creatieve Koppen
+316 112 13 567
steven@creatievekoppen.nl

Vakkennis Steven Kop

Functiegebieden

Commercie, Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Management, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Marketing/promotie, Multimedia, Projectmanagement, Research/wetenschap, Software-ontwikkeling, Testen/implementeren, Training/opleiding en Webmanagement.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Digital Transformation, Business Analytics, Datamanagement, ERP, CRM, Internet, Mobility, ICT-branche, Overheid, Loopbaan en Maatschappij.


Computable Expert
Steven  Kop

Steven Kop BA
Opleidingsniveau: HBO
Functie: Eigenaar

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2798 6.80
3 Jack Jansonius 297 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 363 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 427 6.69
7 Pa Va Ke 1573 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.