Heine van Wieren


Mijn passie ligt bij het vertalen van de klantbehoefte naar de beschikbare oplossingen. Het vinden van en meedenken met de klant en het aanbieden en organiseren van diensten en projecten die het verschil maken voor de business.
Recentelijk ben ik werkzaam geweest in een commerciële functie in de utility sector. Na ervaringen in andere sectoren heb ik me vanaf medio 2009 volledig op deze sector geconcentreerd waardoor ik veel kennis van deze markt heb opgedaan. Als accountmanager, sales- en deliverymanager was ik verantwoordelijk voor de verkoop en inzet van de gehele portfolio van Logica. Primair bij de Gasunie, Alliander en TenneT secondair bij andere bedrijven, zowel bestaande als nieuwe klanten. In de tweede helft van 2012 lag de focus op het binnen halen nieuw business waar ik de nodige successen in heb behaald.
Als delivery manager ben ik waar nodig betrokken bij het management van de gewonnen projecten en detacheringsopdrachten.
Kenmerkend voor mij is dat ik mij, naast de ICT behoefte, vooral focus op de business van mijn klanten. Door mijn brede interesse en natuurlijke belangstelling leer ik snel de business van mijn klanten kennen. Daarnaast ben ik integer, doel/resultaatgericht, organisatorisch sterk, analytisch, proactief en een teamspeler.

Vakkennis Heine van Wieren

Functiegebieden

Commercie, Consulting/advies en Projectmanagement.

Onderwerpen

Management en ICT-branche.

Geen foto

Heine van Wieren
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Sales & Delivery manager
Werkzaam bij: CGI
Bedrijfsgrootte: 1000-1500 personen
Branche: Advies/Consultancy

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2691 6.80
3 Reza Sarshar 1436 6.75
4 Will Moonen 313 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 376 6.69
6 Pa Va Ke 1527 6.66
7 Louis Kossen 835 6.65
8 Willem Oorschot 592 6.57
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.