Erik Seveke


Erik Seveke is een expert van Computable voor de topics Management, Internet en Beheer.

Erik Seveke is medeoprichter van GlobalOrange, verantwoordelijk voor advisering en realisatie van maatwerk it oplossingen voor zijn klanten.?

Software ontwikkeling en applicatiebeheer zijn voor mij twee belangrijke tools, maar mijn drijfveer is het creëren van waarde voor mijn klanten door IT slim in te zetten.

Ik ben trots op de waarde die wij voor onze klanten gerealiseerd hebben en het bedrijf dat ik samen met mijn collega's in de afgelopen jaren heb mogen opbouwen. Dit heeft onder andere geresulteerd in een FD Gazellen Award, de verkiezing van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland (2012) en de tiende plek bij de Deloitte Fast50, de verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België (2012). In april 2013 won Global een RED HERRING 100 Europe Award, de verkiezing van de honderd meest innovatieve en vooruitstrevende technologiebedrijven in Europa. Uiteraard zijn we hier erg trots op.

We hebben inmiddels een specialiteit opgebouwd op het gebied van service oriented architecture (SOA), complexere maatwerk software en refactoring van oudere maatwerk software, wat ons verzekert van zeer interessante klanten en projecten.

Vakkennis Erik Seveke

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Development, Internet, Mobility en Beheer.

Methoden/frameworks

Agile, Prince2 en Scrum.Computable Expert
Erik  Seveke

Erik Seveke
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Directie
Functie: ICT-directeur/cio

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2795 6.80
3 Jack Jansonius 293 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.75
5 Will Moonen 358 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 427 6.69
7 Pa Va Ke 1573 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.