Marry de Vries


Nu denkt u ongetwijfeld, die verhalen ken ik al, van ontwikkelaars in het buitenland, waarbij het gebrek aan een goede communicatie en specificatie vaak het financiële voordeel weer teniet doen. Onderzoek heeft aangetoond dat de uitdagingen liggen op cultureel- en communicatief vlak. Als men het project niet op de goede manier specificeert, dan resulteert dat in een stijgend aantal werkuren, waardoor het voordeel van de lage offshore tarieven sterk verminderd wordt. InShoring Pros adresseert deze uitdagingen met het concept inshoring.

Hoe verhoudt Inshoring zich tot NearShoring, Offshoring, Outsourcing, etc.?
Allereerst is de richting inwaarts: U besteedt geen werkzaamheden uit (subcontracting) en verkoopt geen bedrijsonderdeel om dat daarna ‘terug te huren’(outsourcing). U houdt uw eigen kennis en medewerkers in eigen hand en u haalt aanvullende gespecialiseerde kennis en capaciteit naar u toe.

Ten tweede heeft u in Nederland een lokaal aanspreekpunt zowel commercieel/contractueel als ook technisch inhoudelijk. U spreekt in uw eigen taal, in uw eigen referentiekader in uw eigen kantoor met onze Technische Coördinator. Hij/zij is uw lokale brug naar expertise en capaciteit uit ons aanbodland. Ook is het mogelijk dat u tijdelijk medewerkers bij u in eigen kantoor laat meewerken als dit gewenst is.

Marry de Vries

Marry de Vries
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Marketing Manager
Werkzaam bij: InShoring-Pros
Bedrijfsgrootte: 11-25 personen
Omvang ict-afdeling: 1000 personen en meer
Branche: ICT
Geeft leiding aan: 1 tot 10 personen

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2710 6.80
3 Reza Sarshar 1436 6.75
4 Will Moonen 318 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 399 6.69
6 Pa Va Ke 1546 6.66
7 Louis Kossen 860 6.65
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.