Jan-Paul van Burgsteden


Jan-Paul van Burgsteden is een expert van Computable voor de topics Outsourcing, Internet en Security.

Jan-Paul van Burgsteden is Algemeen Directeur en medeoprichter van managed hostingprovider True. Deze organisatie, gevestigd in Amsterdam, is gespecialiseerd in het beschikbaar stellen van applicatie-infrastructuren. Daarbij wordt de focus gelegd op bedrijfskritische webapplicaties. Onder leiding van Jan-Paul wist True zich binnen enkele jaren in Nederland op de kaart te zetten door te bouwen aan een solide merknaam en een indrukwekkend klantenbestand.
Hosting- en software-development
Al meer dan 20 jaar is Jan-Paul actief in de hosting- en software-development, een markt die hij mede gevormd heeft. De grote kracht van Jan-Paul is dat hij precies weet waar de knelpunten voor organisaties liggen. Verder ziet hij nieuwe mogelijkheden in de kleinste ontwikkelingen en is hij niet bang voor innovaties. Drie belangrijke eigenschappen die bijdragen aan het succes en de groei van True.

True
Tijdens zijn studie Information Engineering & Informatica stond Jan-Paul in 1999 aan de wieg van het bedrijf Keyon Information Engineers. In 2000 richtte hij 2Fast Internet Services op dat in 2004 fuseerde met TrueServer. Sinds dat jaar voert Jan-Paul de directie over de organisatie. In 2013 is Jan-Paul toegetreden als partner en directeur van investeringsbedrijf Broad Horizon, nadat deze True heeft overgenomen.

Overige activiteiten
Naast zijn werk voor True is Jan-Paul als business coach verbonden aan het Amsterdam Centre for Enterpreneurship bij de HvA. Als coach begeleidt hij studenten die in de laatste fase van hun studie zitten en die gaan afstuderen met hun eigen onderneming. In zes maanden tijd moeten de studenten op het niveau zitten dat ze hun eigen inkomen kunnen verdienen of dat op korte termijn kunnen realiseren. Jan-Paul begeleidt met name studenten met ICT-gerelateerde ondernemingen, zoals studenten die een webwinkel hebben opgezet, SEO-vraagstukken hebben of software ontwikkelen.


Computable Expert
Jan-Paul van Burgsteden

Jan-Paul van Burgsteden
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Directie
Functie: Executive Director
Werkzaam bij: True
Bedrijfsgrootte: 51-100 personen
Omvang ict-afdeling: 50 t/m 99 personen
Branche: Internet
Geeft leiding aan: 50 tot 100 personen

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2818 6.80
3 Jack Jansonius 332 6.80
4 Reza Sarshar 1437 6.75
5 Will Moonen 374 6.73
6 P.J Westerhof LL.M MIM 438 6.69
7 Pa Va Ke 1579 6.66
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.