Marc Salimans


Marc Salimans is een expert van Computable voor de topics Infrastructuur, Datacenters en Beheer.

Marc Salimans is Sales Director voor de Europese regio, hij werkt vanuit het Belgische filiaal van ATEN Infotech. Na tien jaar ervaring te hebben opgedaan in de computer hardware business is hij in 2007 begonnen bij ATEN als Sales Account Manager. Sinds 2009 is hij Sales Director, in welke functie hij nauw samenwerkt met Managing Director om de salesstrategie van het bedrijf te definiëren.

Voordat Marc bij ATEN aan de slag ging heeft hij onder andere gewerkt voor een hardware distributeur voor de Benelux, waar hij werkzaam was in diverse commerciële functies. Ook is hij CEO geweest van een Nederlandse importeur/distributeur van computercomponenten.

Over Aten Infotech
ATEN International, opgericht in 1979, wordt vandaag de dag gezien als toonaangevende fabrikant van connectiviteits- en professionele AV-oplossingen wereldwijd. Op basis van de visie ‘Simply Better Connections’ levert ATEN innovatieve oplossingen zodat klanten zonder enige moeite op efficiënte wijze betere verbindingen kunnen opzetten tussen informatie en mensen. ATEN’s productlijn bestaat uit honderden connectiviteitsproducten, waarmee het bedrijf complete data center management-, professionele AV- en duurzame oplossingen levert aan zowel MKB tot grootschalige bedrijven. ATEN’s hoofdkantoor is gevestigd in Taiwan, met strategische geplaatste vestigingen in China, Japan, Korea, België, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. ATEN heeft meer dan 1.500 mensen in dienst die werkzaam zijn in deze vestigingen of de R&D- en productiefaciliteiten in Taiwan, China en Canada. Meer informatie over ATEN is beschikbaar op http://www.aten.com.

Vakkennis Marc Salimans

Onderwerpen

Infrastructuur en Datacenters.Computable Expert
Marc  Salimans

Marc Salimans
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Sales Director
Werkzaam bij: ATEN Infotech
Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
Omvang ict-afdeling: 5 t/m 9 personen
Branche: Technisch ontwerp en techniek
Geeft leiding aan: 1 tot 10 personen

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2697 6.80
3 Reza Sarshar 1436 6.75
4 Will Moonen 314 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 377 6.69
6 Pa Va Ke 1531 6.66
7 Louis Kossen 840 6.65
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.