Armand Lejeune

Jurylid Computable Awards 2020


Armand Lejeune MA is een expert van Computable voor de topics Onderwijs en Maatschappij.

Ik ben altijd werkzaam geweest in de didactische zijde van de ICT. Eerst als trainer voor o.a. CompuTrain, Randstad Opleidingscentrum. Vervolgens en vooral om praktijkervaring op te doen een jaar gewerkt op de ICT afdeling van de Gemeente Cranendonck. Via een headhunter ben ik terecht gekomen bij Invensys (Baan), opnieuw als trainer. Uiteindelijk door 9/11 definitief terecht gekomen in het onderwijs. Eerst bij een ROC en nu in het voorgezet onderwijs (Valuascollege te Venlo). Op deze school ben ik ICT Coördinator, sectieleider Informatica voor de HAVO/VWO bovenbouw en docent aardrijkskunde). Naast mijn docentschap ben ik freelance ICT auteur: ik scheef in het tijdschrift COS en voor het ondernemersportal van Microsoft. Het belangrijkste project waar ik me naast mijn onderwijsbaan mee bezighoudt is het opzetten van het Pictio project. Ik doe dit in samenwerking met Dick Brinkman en Owen Manusama en een heel team van professionals. Met het pictio project willen wij GEEN nieuwe Informatica methode ontwikkelen maar projecten aan het onderwijs aanbieden die een brug moet slaan tussen (ICT) bedrijfsleven en het VO. Leerlingen hebben echt geen idee wat er allemaal afspeelt in de ICT-wereld en hoe mensen er hun brood in verdienen. Met pictio willen we structuur brengen in de contacten tussen bedrijfsleven en onderwijs. Kortom wat er speelt in het ICT-onderwijs maar ook wat er speelt op (ICT) didactisch vlak volg ik op de voet!
Op dit moment ben ik hoofdredacteur van dit project en zet ik de strategische lijnen uit. Pictio zal een opvallende nieuwe verschijning zijn in het onderwijs! Volg ons via www.pictio.nl!

Vakkennis Armand Lejeune

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Consulting/advies, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Marketing/promotie, Multimedia, Training/opleiding en Webmanagement.

Onderwerpen

Internet, Security, ICT-branche en Maatschappij.

Programmeertalen/tools

HTML/CSS, SQL en XML.

Software/hardware

Access, Excel, Exchange, Informatica, iPhone/iPad, Mac (OS X), MySQL, Unix, Windows PC en Wordpress.Computable Expert
Armand  Lejeune

Armand Lejeune MA
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Leidinggevend
Functie: Informaticadocent
Werkzaam bij: Dr-Knippenbergcollege
Bedrijfsgrootte: 101-250 personen
Omvang ict-afdeling: 10 t/m 19 personen
Branche: Onderwijs/Opleiding

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2742 6.80
3 Reza Sarshar 1436 6.75
4 Will Moonen 327 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 403 6.69
6 Pa Va Ke 1552 6.66
7 Louis Kossen 868 6.65
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.