Ralph Wagter


Ralph Wagter is een expert van Computable voor het topic Zorg.

Na vanuit een start binnen de zorgorganisatie heb ik als operationeel leidinggevend binnen de ICT afdeling van een regionaal ziekenhuis gewerkt. Een omgeving met veel dynamiek en dilemma´s en waar je goed kan zien hoe de verschillende onderdelen van ICT systemen en de gehele organisatie reageren op elkaar als het goed gaat maar ook tijdens grote veranderingen. Deze ervaring breng ik als Senior Adviseur mee inmiddels aangevuld met ervaring uit andere sectoren. Mijn primaire focus blijft echter liggen op de gezondheidszorg.

Twee onderwerpen springen duidelijk in het oog, informatieveiligheid en hoe je de koppeling houdt tussen de strategische doelen en normenkaders en de operationele inrichting. Het andere gebied betreft zorgcommunicatie om de samenwerking tussen groepen zorgverleners te versnellen en kwalitatief te verbeteren door het inbrengen van pragmatisch advies en werkende oplossingen.

Buiten mijn aandachtsgebieden is M&I/partners met name bekend vanwege de benchmark in onder andere ziekenhuizen en ggz maar voeren daarnaast op vele vraagstukken in de zorg opdrachten uit van advisering tot interim management.

Vakkennis Ralph Wagter

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Commercie, Consulting/advies, Datacom/telecom, Functioneel ontwerp, Management, Informatieanalyse, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Software-ontwikkeling, Systeembeheer, Technisch ontwerp en Testen/implementeren.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Datacenters, Security, Beheer, ICT-branche, Overheid, Zorg en Digital Workplace.

Programmeertalen/tools

SQL.

Software/hardware

Citrix-software, SQL Server, VMWare en Windows Server.

Computable Expert
Ralph  Wagter

Ralph Wagter
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Ict Adviseur
Werkzaam bij: M&I PARTNERS
Bedrijfsgrootte: 51-100 personen
Omvang ict-afdeling: 5 t/m 9 personen
Branche: ICT - consultancy & dienstverlening

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 635 6.92
3 Henri Koppen 2638 6.80
4 Reza Sarshar 1436 6.74
5 Will Moonen 300 6.72
6 Jaap van Belkum 269 6.71
7 P.J Westerhof LL.M MIM 358 6.70
8 Pa Va Ke 1501 6.67
9 Louis Kossen 810 6.65
10 Willem Oorschot 592 6.57
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.