Erik Runhaar


Erik Runhaar is een expert van Computable voor het topic Development.

Erik Runhaar is sinds 1996 werkzaam in het testvak. Begonnen als tester/ testmanager en test consultant bij een ERP software aanbieder heeft Erik in zijn carrère zowel nationaal als internationaal bijgedragen aan het invoeren, verbeteren en analyseren van testprocessen binnen deze organisatie.
In 2003 is Erik gaan werken voor Polteq Test Services. Hierbij heeft hij als Testmanager kennis en ervaring opgedaan in de uitvoering van testen binnen verschillende organisaties. Daarnaast is hij als Coach werkzaam ter ondersteuning van testmanagers en testers en agile teams als geheel. Erik heeft een ruime ervaring met het geven van verschillende trainingen zowel certificeringstrainingen als hands-on on-the-job. Erik zorgt er daarbij voor dat de trainingen aansluiten op de actuele ontwikkelingen, zoals Agile, DevOps, SAFE en automation aspecten..

Vakkennis Erik Runhaar

Functiegebieden

Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Marketing/promotie, Kwaliteitszorg, Multimedia, Projectmanagement, Software-ontwikkeling, Testen/implementeren, Training/opleiding en Webmanagement.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Business Analytics, ERP, CRM, Development, Cloud Computing, Internet, Mobility, Beheer, ICT-branche, Overheid, Zorg, Onderwijs, Loopbaan, Maatschappij, Digital Innovation en Internet of things.

Methoden/frameworks

Agile, CMM, Dsdm, ISTQB, ITIL, Scrum, TestFrame en TMap.

Programmeertalen/tools

Android, Fortran, PHP, Python, SQL, Visual Basic en XML.

Software/hardware

Excel, Exchange, Informatica, iPhone/iPad, MySQL, SQL Server, VMWare, Windows PC, Windows Server, Wireless en Wordpress.Computable Expert
Erik  Runhaar

Erik Runhaar
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Sr Trainer en Test Consultant
Werkzaam bij: Polteq Test Services
Bedrijfsgrootte: 101-250 personen
Omvang ict-afdeling: 1 t/m 4 personen
Branche: ICT

Meest gewaardeerd
    Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
1 Ruud Mulder 1226 6.94
2 Henri Koppen 2697 6.80
3 Reza Sarshar 1436 6.75
4 Will Moonen 314 6.73
5 P.J Westerhof LL.M MIM 377 6.69
6 Pa Va Ke 1531 6.66
7 Louis Kossen 840 6.65
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.