Tijd dringt voor stemmen op Computable Awards | Computable Awards | Computable
 

Ruim 31.000 stemmen zijn al uitgebracht

Tijd dringt voor stemmen op Computable Awards

11-09-2012 15:47 | Door Sander Hulsman | Lees meer over het bedrijf: Computable | Er zijn 2 reacties op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink

Met nog enkele dagen te gaan komt het einde van het stemmen voor de Computable Awards 2012 in zicht. Lezers van Computable kunnen tot en met vrijdag 14 september 2012 hun stem uitbrengen in elf categorieën en het nieuwe onderdeel Partner van het Jaar. De mening van de lezers en de mening van een vierkoppige vakjury bepalen beide voor de helft wie wint. In de nieuwe categorie vormt de mening van de lezer een advies aan de redactie.

Computable reikt op donderdag 4 oktober 2012 voor het zevende jaar op rij de Computable Awards uit. De prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Per categorie zijn vijf bedrijven, projecten of personen genomineerd. PR-vrouw Dina-Perla Marciano treedt deze avond op als co-host naast Computable-hoofdredacteur Johannes van Bentum.

Ruim 28.000 stemmen

Tot nu toe zijn er minder stemmen uitgebracht dan vorig jaar. De daling wordt voor een groot deel verklaard uit een nauwkeuriger manier om het aantal uitgebrachte stemmen te meten, die dit jaar wordt toegepast. Stemmers die zich registreren, maar geen stem uitbrengen, worden uit het eindresultaat gefilterd. De teller staat nu op ruim 28.000 uitgebrachte stemmen, tegen een totaal van 84.000 in 2011. In de nieuwe categorie Partner van het Jaar Award zijn bijna 2900 stemmen uitgebracht.

Nog steeds liggen qua aantallen stemmen de elf categorieën dicht bij elkaar, al hebben de dienstverleners en de detacheerders wel een klein gaatje geslagen en liggen daarmee voor op de rest. De categorieën Meest maatschappelijk verantwoorde organisatie en Ceo van het Jaar blijven juist in stemaantallen iets achter en kunnen nog wel wat extra stemmen gebruiken.

Lezers van Computable beïnvloeden de einduitslag van de elf categorieën voor 50 procent. De overige 50 procent wordt bepaald door een vierkoppige, onafhankelijke vakjury. Voor de Partner van het Jaar Award dienst de lezersuitslag als advies voor de redactie. De winnaar in deze categorie wordt ook bepaald door de omvang en complexiteit van het gerealiseerde project en de samenwerking met de andere partners en de eindklant.

Laatste kans

Lezers die nog hun stem willen uitbrengen, hebben tot en met 14 september 2012 daartoe gelegenheid. Voordat zij hun stem willen uitbrengen, is het goed de genomineerden door te nemen. Uiteraard is er ook een toelichting op de genomineerden voor de Partner van het Jaar Award.

 

Twitter
Isense  Ordina
Sponsored by

Interviews sponsoren Computable Awards 2015

In het kader van de Computable Awards 2015 is met verschillende sponsoren gesproken over de ontwikkelingen in de markt en hun organisaties. Lees hier de verhalen van Zetacom, F-SecureHaselhoff GroepFortinetRed HatQNH en Global Knowledge.

 
Partners

Gold

ExactKPN

Silver

HaselhoffQNH ConsultingRed HatBPM CompanyF-Secure Chess iX Sentia Global Knowledge NetworkSogetiLeasewebFortinetNeomaxSplit~VisionProgressConclusionZetacomMendix

Social Media

OrdinaIsenseNS

Tafel

Salesforce.comCo�peratie VGZRedSocksFox-ITRAVE-cruitmentSamsungSltnHPHippoIreckonUHogeschool van Arnhem en NijmegenEttuIprofsBelastingdienstLogicalis SMCCiscoKronosSSC-ICT HaaglandenPostNLHet InlichtingenbureauPinkRoccadeIBMMiscoSNS BankCGIABN-AmroVasco

Word partner van de Computable Awards