Lezers kunnen stemmen vanaf 25 april 2012

Nominaties Computable Awards 2012 bekend

Computable-lezers kunnen vanaf woensdag 25 april 2012 hun stem uitbrengen op de genomineerden voor een Computable Awards 2012. De genomineerde bedrijven, personen of projecten zijn gekozen door een vierkoppige vakjury. Voorafgaand aan het stemmen maakt de jury in individuele rapporten de onderbouwing van de nominaties bekend. Tot en met 14 september 2012 kunnen bezoekers van Computable.nl hun stem uitbrengen in elf categorieën.

De ict-vaktitel Computable reikt op donderdag 4 oktober 2012 voor het zevende jaar op rij de Computable Awards uit. De prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Per categorie zijn vijf bedrijven, projecten of personen genomineerd.

Een vierkoppige, onafhankelijke vakjury baseerde zich hierbij op suggesties van bezoekers van de website Computable.nl. Lezers is gevraagd aan de hand van een project dat hen het afgelopen jaar is opgevallen een partij uit de Nederlandse ict-sector voor te dragen voor een award. Het ging daarbij om projecten die bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk zijn geweest.

Onafhankelijke jury

Uit de organisaties en personen die zijn voorgedragen selecteerde de jury voor elke award vijf genomineerden. De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award in oktober ontvangt. Het aantal keren dat een partij werd voorgedragen voor een nominatie speelde geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie over het genoemde project wel.

Kijk in de Hall of Fame wie er eerder een Computable Award wonnen.

Computable 100

Naast deze elf categorieën worden tijdens de feestelijke avond ook vier zogeheten Computable 100 Imago Awards uitgereikt. Deze gaan naar de beste zakenpartner van het jaar, de beste werkgever van het jaar, het meest innovatieve ict-bedrijf van het jaar en het krachtigste ict-bedrijf van het jaar. Deze bedrijven worden geselecteerd door de experts van Mazars Berenschot en hun imago wordt onderzocht door marktonderzoeksbureau Motivaction.

ICT-dienstverlener van het jaar

ICT-detacheerder van het jaar

ICT-leverancier van het jaar voor het MKB-bedrijf

- Visma Software (voorheen Accountview)

- Exact

- Infotheek

- Ricoh

- Scholten Awater

Softwareleverancier van het jaar

Meest maatschappelijk verantwoorde ICT-onderneming van het jaar

Netwerk- en communicatieleverancier van het jaar

Hardwareleverancier van het jaar

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-25T12:00:00.000Z Johannes van Bentum


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.