Wie wordt CEO van het jaar? | Computable Awards | Computable
 

Wie wordt CEO van het jaar?

06-07-2007 07:00 | Door Marianne van Leeuwen | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink

De vijf genomineerden voor de Computable Award CEO van het jaar geven een eerste reactie op het nieuws van hun nominatie.

Bernhard van Oranje, Levi9

Wat is uw eerste reactie?
Geen valse bescheidenheid, maar ik schrok toen ik mijn naam in dit rijtje zag. Ik ben er trots op om met de andere kandidaten in verband gebracht te worden.

Waarom bent u genomineerd, denkt u?
Ik hoopte dat mijn collega's met mijn nominatie mijn capaciteiten buiten het bedrijf wilden roemen, maar dat was helaas niet het geval. Dan is het dus het feit dat wij in korte tijd met Levi9 veel hebben bereikt.

Hoe denkt u over de overige genomineerden?
Ik voel mij eerlijk gezegd een beetje een broekie. Ik zou het nú nog niet terecht vinden om deze award te winnen.

Harry van Dorenmalen, IBM

Hoe denkt u over de andere genomineerden?
Het zijn uitstekende kandidaten die leiding geven aan prima bedrijven. De nominatie is reeds waardering.  

Waarom moeten mensen op u stemmen?
Mensen moeten op mij stemmen als ze op IBM willen stemmen. Als ze IBM een prettig bedrijf vinden om mee samen te werken, een innovatieve partner en een bedrijf dat ze een goede oplossing kan bieden. Dat is waar ik voor sta.

Hoe gaat u het met uw medewerkers vieren als u wint?
Uitbundig! Want zij zijn de mensen die mij in staat stellen deze rol uit te oefenen.

Jeroen Versteeg, Sogeti

Wat betekent de nominatie voor u?
Ik zie het als een ‘beloning' en erkenning van ons vakmanschap. Niet alleen door onze klanten en onze collega's maar ook in bredere kring. De goede prestaties van onze mensen stralen af op de CEO.

Hoe gaat u mensen overhalen om op u te stemmen?
Niet. Ik ga wel op mezelf stemmen.

Hoe gaat u het met uw medewerkers vieren als u wint?
De Sogetisten zitten verspreid bij onze klanten door het land, dus champagne wordt lastig. Maar we gaan er zeker aandacht aan besteden!

Gerard Sanderink, Centric

Waarom bent u genomineerd, denkt u?
Ik denk dat dit de bevestiging is dat Centric goed presteert.

Wat betekent de nominatie voor u? Ik ben voortdurend bezig mezelf te verbeteren. Nu heb ik een bepaald niveau bereikt en in de nominatie zie ik de bevestiging hiervan door de buitenwereld.

Waarom moeten mensen op u stemmen?
Mensen moeten op mij stemmen als ze zich kunnen vinden in de manier waarop ik leiding geef. Ik vind het belangrijk een bepaalde cultuur en eenheid te scheppen. De wil om het goed te doen staat bij Centric hoog in het vaandel.

Rajesh Patel, Exact

Waarom bent u genomineerd, denkt u?
Exact zit sinds mijn aanstelling twee jaar geleden in een veranderingstraject. Ik hoop dat klanten en medewerkers de eerste vruchten zien van onze inspanningen.

Wat betekent de nominatie voor u?
De nominatie zie ik als erkenning voor Exact. Een groots bedrijf met geweldige medewerkers, fantastische partners en superklanten. De nominatie draagt mijn naam, maar het is een erkenning van alle betrokkenen die mij in staat stellen mijn werk te doen.

Hoe denkt u over de andere genomineerden?
Onder de genomineerden bevinden zich enkele grote leiders. Ik heb respect en bewondering voor hen en zij verdienen het allen te winnen.

Het slagveld

De strijd om de Computable Award CEO van het jaar wordt dit jaar gestreden door:

• Bernhard van Oranje, Levi9
• Harry van Dorenmalen, IBM
• Jeroen Versteeg, Sogeti
• Gerard Sanderink, Centric
• Rajesh Patel, Exact

 

Twitter
Isense  Ordina  NS
Sponsors

Interviews sponsoren Computable Awards 2015

In het kader van de Computable Awards 2015 is met verschillende sponsoren gesproken over de ontwikkelingen in de markt en hun organisaties. Lees hier de verhalen van Zetacom, F-SecureHaselhoff GroepFortinetRed Hat en QNH.

 
Partners

Gold

ExactKPN

Silver

HaselhoffQNH ConsultingRed HatBPM CompanyF-Secure Chess iX Sentia Global Knowledge NetworkSogetiLeasewebFortinetNeomaxSplit~VisionProgressConclusionZetacom

Social Media

OrdinaIsenseNS

Tafel

Salesforce.comCo�peratie VGZRedSocksFox-ITRAVE-cruitmentSamsungSltnHPHippoIreckonUHogeschool van Arnhem en NijmegenEttuIprofsBelastingdienstLogicalis SMCCiscoKronosSSC-ICT HaaglandenPostNLHet InlichtingenbureauPinkRoccadeIBMMiscoSNS BankCGIABN-Amro

Word partner van de Computable Awards