Productnieuws aanmelden
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie van Computable is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Software escrow Escrow4all Microsoft proof

09-11-2011 15:24 | Door externe partij | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Permalink
source code

Wanneer een Microsoft Dynamics ISV Partner in aanmerking wil komen voor de Certified for Microsoft Dynamics (CfMD) accreditatie, heeft Microsoft een gedegen escrow regeling als één van de eisen gesteld. De escrow oplossingen van Escrow4all zijn - als enige in de Benelux - reeds door Microsoft gescreend. Escrow4all behoort daarmee tot de selecte groep van acht Approved Escrow Providers wereldwijd. Dit versoepelt het escrow proces aanzienlijk.

Voor Nederlandse isv's het verstandig om uitsluitend escrow regelingen aan te gaan onder het Nederlands recht. Escrow betreft immers het intellectueel eigendom (de 'kroonjuwelen') van de softwaremaker. Dit 'lot' leg je liever niet in de handen van een rechter buiten Nederland; bijvoorbeeld een Amerikaanse waar andere spelregels gelden.

Als basis is Escrow4all's beproefde Software Escrow Mantelovereenkomst gehanteerd. Dit is een schaalbare oplossing waarbij de isv zelf licentienemers ('escrow begunstigden') kan aanmelden. Een en ander conform een zogenaamde 'derden beding'. Deze escrow regeling voldoet uitdrukkelijk aan de requirements van Microsoft/Lionbridge ten aanzien van actief update beleid, controle/verificatie en juridische basis.

Standaard biedt Escrow4all alle partijen transparantie middels het online klantportaal. Informatie over welke software versie, wanneer is gedeponeerd of inzage in een verificatierapport is altijd 24/7 mogelijk.

Uitbreiding en maatwerk is uiteraard mogelijk. Zo kan de broncode deponering worden aangevuld met continuïteit diensten passend bij SaaS en cloud-toepassingen. Of op verzoek van de gebruiker het uitvoeren van een uitgebreide verificatie (compilatie/test van de software) door de eigen specialisten.

Een CfMD accreditatie is een veelomvattend traject. Escrow4all helpt Microsoft Dynamics Partners  het escrow deel goed en efficiënt in te richten. Escrow4all  kent de (Benelux) markt meer dan goed en de escrow oplossingen van een Approved Escrow Provider hoeven niet nogmaals te worden getoetst.
19 vacatures
informatie analist

Kwintes , Zeist

Demandmanager

Belastingdienst , Apeldoorn

ICT Data Analist

Itility B.V. , Eindhoven

MS Dynamics NAV Specialist

Ammeraal Beltech B.V. , Heerhugowaard

Senior Datamanager

Stichting Hiv Monitoring , Amsterdam Zuidoost

Top 10 Reagerende members
  Aantal reacties
met 3+ sterren
Gemiddelde
waardering
Klik voor meer info1 1561 6.2
Klik voor meer info2 1297 6.0
Klik voor meer info3 1266 6.2
Klik voor meer info4 1068 6.2
Klik voor meer info5 976 6.1
Klik voor meer info6 901 6.1
Klik voor meer info7 755 6.2
Klik voor meer info8 520 6.1
Klik voor meer info9 397 6.0
Klik voor meer info10 391 6.2