ICT Automatisering levert PIMS aan WML

22-01-2013 11:02 | Door Johannes van Bentum | Lees meer over het bedrijf: ICT Automatisering | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Permalink
Waternet vrouw glas water

Het Limburgse waterleidingbedrijf WML huurt de beursgenoteerde ict-dienstverlener ICT Automatisering in Barendrecht in voor de levering en implementatie van een managementsysteem voor procesinformatie (Pims). Het project gaat een halfjaar duren. Met deze opdracht heeft de dienstverlener drie van de tien waterleidingbedrijven in Nederland van een dergelijk systeem voorzien.

Bij het project voor de Limburgse waterleidingmaatschappij WML huurt ICT Automatisering de Amerikaanse softwarebouwer Wonderware in als leverancier van het zogeheten manufacturing execution systeem. Met de nieuwe software kunnen rapportages worden gemaakt van de procesinformatie. De uitrol van het systeem binnen de verschillende vestigingen maakt geen onderdeel uit van de opdracht. Wonderware is een vaste partner van ICT Automatisering.

De watersector is van groot belang voor ICT Automatisering, stelt ceo Carlo D’Agnolo. Zeven van de tien waterleidingmaatschappijen doen zaken met zijn onderneming. ‘Onze kennis en kunde komt tot uiting in de projecten die we doen voor waterschappen, drinkwaterbedrijven, industriële waterproductie en de waterzuiveringbedrijven. We zijn blij dat we WML een passende oplossing kunnen bieden.’

Reorganisatie

ICT Automatisering maakte recent bekend zijn activiteiten in Nederland en Duitsland te stroomlijnen. De vestiging in het Duitse Neustadt werd begin december 2012 met gesloten beurs overgedaan aan de Nederlandse branchegenoot ATS International in Haarlem. In Nederland is het bedrijf zeer terughoudend met het inhuren van nieuwe medewerkers en wordt scherp gekeken naar de kosten. In het derde kwartaal van 2012  - het laatste kwartaal waarover het bedrijf gegevens publiceerde - speelde de ict-dienstverlener quite: het bedrijfsresultaat kwam op nul uit.

12 vacatures
informatie analist

Kwintes , Zeist

Demandmanager

Belastingdienst , Apeldoorn

ICT Data Analist

Itility B.V. , Eindhoven

Senior Datamanager

Stichting Hiv Monitoring , Amsterdam Zuidoost

Audittrainee met specialisatie IT-audit

Ministerie van Financi\u00ebn, Auditdienst Rijk , 's-Gravenhage

Top 10 Reagerende members
  Aantal reacties
met 3+ sterren
Gemiddelde
waardering
Klik voor meer info1 1568 6.2
Klik voor meer info2 1305 6.0
Klik voor meer info3 1268 6.2
Klik voor meer info4 1070 6.2
Klik voor meer info5 979 6.1
Klik voor meer info6 901 6.1
Klik voor meer info7 755 6.2
Klik voor meer info8 524 6.1
Klik voor meer info9 405 6.2
Klik voor meer info10 398 6.0