Previder biedt Ordina nieuwe uitwijklocatie

26-09-2012 11:15 | Door Sander Hulsman | Lees meer artikelen over: Disaster recovery, Hosting | Lees meer over de bedrijven: Ordina, Previder | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink

Leverancier van datacenterdiensten Previder heeft voor de Ordina-unit Hosting Solutions een nieuwe uitwijklocatie opgezet ter vervanging van het secundaire datacenter, dat zich tot voor kort in Schiphol-Rijk bevond. Deze unit is binnen de ict-dienstverlener verantwoordelijk voor de hosting van applicaties van klanten.

De keuze om het secundaire datacenter elders onder te brengen, had vooral te maken met praktische motieven. Belangrijk argument was hierin de groeiambitie van Ordina op het gebied van beheerdiensten. Bij het selecteren van het nieuwe uitwijkdatacenter legde Ordina de nadruk op twee criteria. Allereerst moest er een situatie kunnen worden gecreëerd waarbij meerdere units in een afgesloten ruimte (cage) konden worden geplaatst. Ten tweede werd veel waarde gehecht aan de flexibiliteit van de te realiseren oplossing, ook met het oog op de genoemde groeiambitie.

Na een rondleiding in het Previder-datacenter in Hengelo eind 2011 toonde een delegatie van Ordina zich enthousiast over de professionaliteit, de flexibiliteit en de kwaliteit van het datacenter. Op basis van de presentatie en een positieve business case werd de opdracht uiteindelijk gegund aan Previder. De migratie naar de nieuwe uitwijklocatie is inmiddels achter de rug.

Deel dit artikel via LinkedIn
Deel dit artikel via Facebook
Deel dit artikel via Twitter
?

17 vacatures
Medior Applicatieontwikkelaar .Net

Belastingdienst , Apeldoorn

IT Solution Architect

DTG , Amsterdam Zuidoost

iOS & Android Mobile App Developer

Trust International BV , Dordrecht

ERP Project manager

Valmont Nederland BV , Maarheeze

Domeinarchitect Interne bedrijfsvoering - Apeldoorn

Achmea , Apeldoorn

Top 10 Reagerende bezoekers
   Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
Klik voor meer info1 1811 6,9
Klik voor meer info2 1398 6,5
Klik voor meer info3 1348 6,4
Klik voor meer info4 1140 6,3
Klik voor meer info5 1079 6,3
Klik voor meer info6 1029 5,8
Klik voor meer info7 808 6,5
Klik voor meer info8 604 5,8
Klik voor meer info9 494 6,3
Klik voor meer info10 421 5,9