Poort6 trekt Aspect ICT als beheerder aan

21-01-2013 09:30 | Door Rik Sanders | Lees meer artikelen over: Woningcorporaties | Lees meer over de bedrijven: NCCW, Aspect ICT | Er is 1 reactie op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink

Woningcorporatie Poort6 uit Gorinchem heeft Aspect ICT geselecteerd als eerstelijnsbeheerder voor zijn ict-omgeving. Daarnaast geeft Aspect ICT, waar zo'n zestig man werken, uit Hardinxveld-Giessendam de systeembeheerders en de applicatiebeheerder van Poort6 technische ondersteuning. Het aantrekken van extra ict-steun past in het beleid van de fusie-organisatie om de ict in stappen te vernieuwen.

Poort6 is een woningcorporatie met ruim 7200 huurwoningen, garages en bedrijfsruimtes in Gorinchem en Dalem. Een woordvoerster zegt dat de fusiecorporatie aan het begin staat van een digitalisering van de klantprocessen, zoals het verhuurproces, en een verdere inrichting van het internetportaal. Om dit traject in goede banen te leiden wil de corporatie geen hoofdbrekens hoeven te hebben over het ict-beheer.

Poort6 werkt momenteel met het primaire systeem NCCW BIS. De zegsvrouw verwacht dat in het kader van de ict-vernieuwing vanzelf het vraagstuk opduikt welk primair systeem hierbij het beste past en of NCCW BIS wellicht vervangen zou moeten worden. 

Deel dit artikel via LinkedIn
Deel dit artikel via Facebook
Deel dit artikel via Twitter

Gerelateerde artikelen

02-01-13  Aspect ICT gaat Duits CRM-pakket CAS verkopen