Managed hosting door True

Aces Direct scoort met employee first-strategie

Ceo Tom Coehorst is trots op zelfsturende organisatie

 

Tom Coehorst

Tom Coehorst

Ceo Tom Coehorst van Aces Direct is trots dat hij in de zeventien jaar dat hij Aces Direct leidde een zelfsturende organisatie heeft weten te realiseren. Dat ging niet altijd makkelijk en volgens hem is een employee first-strategire hierin cruciaal. Het heeft voor hem in elk geval geleid tot een nominatie voor de Computable Awards 2017 in de categorie CEO van het Jaar.

In onderstaande video gaat Coehorst in op hoe zijn Aces Direct er op dit moment voor staat. Dit is een video die voor de onafhankelijke jury van de Computable Awards 2017 dient als onderbouwing van de nominatie. In de video vertelt Coehorst over de zeventienjarige historie van het bedrijf, dat is uitgegroeid tot 85 medewerkers. Leidend hierin is de employee first-strategie, die tot een zelfsturende organisatie heeft geleid. ‘Wij willen de best mogelijke werkplek voor onze medewerkers om tot de best mogelijke resultaten te komen.’

De jury van de Computable Awards 2017 heeft de genomineerden in de categorie CEO van het Jaar gevraagd om in een korte video hun nominatie toe te lichten. Onder andere op basis van het videomateriaal zal de jury in deze categorie percentages gaan verdelen over de genomineerden. De winnaar wordt bepaald op basis van juryoordeel en publieksstemming en wordt op 31 oktober 2017 bekend gemaakt tijdens de Computable Awards 2017. Bekijk daarom ook de volgende video:

Computable Awards 2017: Tom Coehorst (Aces Direct)

Stemmen Computable Awards 2017

Personen die nog hun stem willen uitbrengen voor de Computable Awards 2017 moeten haast maken, want tot en met 8 oktober 2017 kan er gestemd worden op de genomineerden van de Computable Awards 2017.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6204774). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×