Aces Direct scoort met employee first-strategie

Ceo Tom Coehorst is trots op zelfsturende organisatie

Tom Coehorst

Tom Coehorst

Ceo Tom Coehorst van Aces Direct is trots dat hij in de zeventien jaar dat hij Aces Direct leidde een zelfsturende organisatie heeft weten te realiseren. Dat ging niet altijd makkelijk en volgens hem is een employee first-strategire hierin cruciaal. Het heeft voor hem in elk geval geleid tot een nominatie voor de Computable Awards 2017 in de categorie CEO van het Jaar.

In onderstaande video gaat Coehorst in op hoe zijn Aces Direct er op dit moment voor staat. Dit is een video die voor de onafhankelijke jury van de Computable Awards 2017 dient als onderbouwing van de nominatie. In de video vertelt Coehorst over de zeventienjarige historie van het bedrijf, dat is uitgegroeid tot 85 medewerkers. Leidend hierin is de employee first-strategie, die tot een zelfsturende organisatie heeft geleid. ‘Wij willen de best mogelijke werkplek voor onze medewerkers om tot de best mogelijke resultaten te komen.’

De jury van de Computable Awards 2017 heeft de genomineerden in de categorie CEO van het Jaar gevraagd om in een korte video hun nominatie toe te lichten. Onder andere op basis van het videomateriaal zal de jury in deze categorie percentages gaan verdelen over de genomineerden. De winnaar wordt bepaald op basis van juryoordeel en publieksstemming en wordt op 31 oktober 2017 bekend gemaakt tijdens de Computable Awards 2017. Bekijk daarom ook de volgende video:

Computable Awards 2017: Tom Coehorst (Aces Direct)

Stemmen Computable Awards 2017

Personen die nog hun stem willen uitbrengen voor de Computable Awards 2017 moeten haast maken, want tot en met 8 oktober 2017 kan er gestemd worden op de genomineerden van de Computable Awards 2017.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-20T10:03:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.