Rob Idink trots op transformatie naar HP Inc.

Nederlandse ceo betrok medewerkers, partners én klanten

Rob Idink

Rob Idink

Ceo Rob Idink heeft na de opsplitsing van HP in 2015 een flinke transformatie in Nederland doorgemaakt met het nieuwe HP Inc. Een transformatie waarbij hij zowel de eigen medewerkers als partnes en klanten betrok. Het heeft voor hem persoonlijk in ieder geval geleid tot een nominatie voor de Computable Awards 2017 in de categorie CEO van het Jaar.

In onderstaande video gaat Idink in op hoe HP Inc. moest transformeren en hoe Nederland hierin wereldwijd voorop liep. Deze video werd in opdracht van de onafhankelijke jury van de Computable Awards 2017 gemaakt en dient als onderbouwing van zijn nominatie. In de video staat Rob Idink in het Customer Experiece Center van HP Inc in Amstelveen en gaat hij in op de kansen die digitalisering kunnen brengen voor de BV Nederland. ‘Met digitalisering kunnen we het verschil maken bij klanten en partners.’ Na de opsplitsing van HP in 2015 in twee bedrijven heeft HP Inc. zelf ook een transformatiereis erop zitten. ‘Binnen het bedrijf liepen wij hier in Nederland voorop’, zegt Idink trots in de video. ‘Door zowel medewerkers als klanten en partners bij de inrichting van de organisatie te betrekken is deze reis succesvol afgelegd.’

De jury van de Computable Awards 2017 heeft de genomineerden in de categorie CEO van het Jaar gevraagd om in een korte video hun nominatie toe te lichten. Onder andere op basis van het videomateriaal zal de jury in deze categorie percentages gaan verdelen over de genomineerden. De winnaar wordt bepaald op basis van juryoordeel en publieksstemming en wordt op 31 oktober 2017 bekend gemaakt tijdens de Computable Awards 2017. Bekijk daarom ook de volgende video:

Computable Awards 2017: Rob Idink (HP Inc. Nederland)

Stemmen Computable Awards 2017

Personen die nog hun stem willen uitbrengen voor de Computable Awards 2017 moeten opschieten, want tot en met 8 oktober 2017 kan er gestemd worden op de genomineerden van de Computable Awards 2017.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-21T10:12:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.