Sana Commerce-ceo is trots op internationalisering

Michiel Schipperus verovert wereld met 350 medewerkers

Michiel Schipperus

Michiel Schipperus

Ceo Michiel Schipperus van Sana Commerce is trots op zijn bedrijf en medewerkers en de stappen die het maakt op de internationale e-commerce-markt. Er werden vestigingen geopend in landen als Amerika, Duitsland en Australië en het bedrijf is gegroeid naar 350 medewerkers. Een knappe prestatie die er mede toe heeft geleid dat Schipperus is genomineerd voor de Computable Awards 2017 in de categorie CEO van het Jaar.

In onderstaande video gaat Schipperus in op de stappen die zijn gemaakt om Sana Commerce succesvol te laten zijn in internationale markten. Deze video werd in opdracht van de onafhankelijke jury van de Computable Awards 2017 gemaakt en dient als onderbouwing van zijn nominatie. In de video benadrukt Schipperus dat hij het maximale uit bedrijven wil halen. ‘Dit kan met de inzet van e-commerce. Het is moeilijk om een nieuw merk in buitenlandse markten te zetten, maar dit is ons wel gelukt. Ik ben dan ook zeer trots op ons internationaal gaan.’

De jury van de Computable Awards 2017 heeft de genomineerden in de categorie CEO van het Jaar gevraagd om in een korte video hun nominatie toe te lichten. Onder andere op basis van het videomateriaal zal de jury in deze categorie percentages gaan verdelen over de genomineerden. De winnaar wordt bepaald op basis van juryoordeel en publieksstemming en wordt op 31 oktober 2017 bekend gemaakt tijdens de Computable Awards 2017. Bekijk daarom ook de volgende video:

Computable Awards 2017: Michiel Schipperus (Sana Commerce)

Stemmen Computable Awards 2017

Personen die nog hun stem willen uitbrengen voor de Computable Awards 2017 moeten opschieten, want tot en met 8 oktober 2017 kan er gestemd worden op de genomineerden van de Computable Awards 2017.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-26T13:39:00.000Z Redactie Computable