Computest creëert variatie in interne teams

Ceo Hartger Ruijs: Presenteer elkaar resultaten

Hartger Ruijs

Hartger Ruijs

Ceo Hartger Ruijs van testbedrijf Computest heeft zijn organisatie in verschillende interne teams ingericht. In deze teams zijn alle disciplines vertegenwoordigd, uiteenlopend van het leveren van een oplossing aan klanten tot aan het binnenhalen van de betaling ervan. En dat doet Computest niet onverdienstelijk, met een nominatie voor Ruijs tot gevolg voor de Computable Awards 2017 in de categorie CEO van het Jaar.

In onderstaande video spreekt Hartger Ruijs terwijl de rest van het team in de achtergrond een stand-up vergadering houdt. ‘Elk team presenteert zijn cijfers aan de anderen. Het gaat dan om actuele cijfers en toekomstige cijfers. Elk team is verantwoordelijk voor het leveren van het werk tot aan het binnenhalen van de betaling van het werk. Alle taken zijn in het team vertegenwoordigd.’

De jury van de Computable Awards 2017 heeft de genomineerden in de categorie CEO van het Jaar gevraagd om in een korte video hun nominatie toe te lichten. Onder andere op basis van het videomateriaal zal de jury in deze categorie percentages gaan verdelen over de genomineerden. De winnaar wordt bepaald op basis van juryoordeel en publieksstemming en wordt op 31 oktober 2017 bekend gemaakt tijdens de Computable Awards 2017. Bekijk daarom ook de volgende video:

Computable Awards 2017: Hartger Ruijs (Computest)

Stemmen Computable Awards 2017

Personen die nog hun stem willen uitbrengen voor de Computable Awards 2017 moeten opschieten, want tot en met 8 oktober 2017 kan er gestemd worden op de genomineerden van de Computable Awards 2017.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-29T14:33:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.