Eurofiber-ceo roemt vrijheid en flexibiliteit

Jeanine van der Vlist: Wij maken wonen, werken en leven leuker

Jeanine van der Vlist

Jeanine van der Vlist

Eurofiber-ceo Jaenine van der Vlist is trots op de rol die haar glasvezelnetwerkorganisatie speelt in Nederland. ‘Doordat wij de samenleving digitaliseren maken wij deze slimmer. Hierdoor kunnen we leuker wonen, werken en leven.’ Mede door een omzetgroei van 25 procent, de grootste groei in zakelijke glasvezel in Nederland, is Jeanine van der Vlist genomineerd voor de Computable Awards 2017 in de categorie CEO van het Jaar.

In onderstaande video spreekt Jeanine van der Vlist vanuit het Network Monitoring Center van Eurofiber. ‘Dit is het hart van onze infrastructuur. Vanuit hier bewaken we 26.000 kilometer glasvezelnetwerken. Ik ben er trots op dat ik leiding mag geven aan dit bedrijf, dat slimme toepassingen combineert met vrijheid en flexibiliteit.’

De jury van de Computable Awards 2017 heeft de genomineerden in de categorie CEO van het Jaar gevraagd om in een korte video hun nominatie toe te lichten. Onder andere op basis van het videomateriaal zal de jury in deze categorie percentages gaan verdelen over de genomineerden. De winnaar wordt bepaald op basis van juryoordeel en publieksstemming en wordt op 31 oktober 2017 bekend gemaakt tijdens de Computable Awards 2017. Bekijk daarom ook de volgende video:

Computable Awards 2017: Jeanine van der Vlist (Eurofiber)

Stemmen Computable Awards 2017

Personen die nog hun stem willen uitbrengen voor de Computable Awards 2017 moeten opschieten, want tot en met 8 oktober 2017 kan er gestemd worden op de genomineerden van de Computable Awards 2017.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-03T10:08:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.