Ceo laat Sana Commerce groeien in e-commerce

Michiel Schipperus dankt succes aan wereldwijd team

Dit artikel delen:
Michiel Schipperus

Michiel Schipperus

Michiel Schipperus is ceo en managing partner van Sana Commerce. Hij werkt al sinds 1999 in e-commerce toen hij zich aansloot bij ISM eGroup. Hier is het concept van Sana Commerce geboren. Door de jaren heen heeft Schipperus tal van distributeurs en fabrikanten geadviseerd hoe ze een succesvol online verkoopkanaal kunnen opzetten. Met zijn tomeloze inzet in de e-commercemarkt heeft Schipperus een nominatie in de wacht gesleept voor de Computable Awards 2018 in de categorie CxO van het Jaar.

In onderstaande video gaat Schipperus in op de stappen die zijn gemaakt in e-commerce en dan vooral de rol hierin van het wereldwijde team van Sana Commerce. Dankzij de inzet van Schipperus en het hele team blijft de organisatie innoveren en groeien. Dit is niet alleen terug te zien in het stijgende aantal klanten, de internationale groei van het bedrijf en het partnernetwerk, maar ook in de continue innovatie van de onderneming en het product. Zo is bijvoorbeeld op dit moment het businessmodel van Sana Commerce aan het transformeren van perpetual naar SaaS.

De jury van de Computable Awards 2018 heeft de genomineerden in de categorie CxO van het Jaar gevraagd om in een korte video hun nominatie toe te lichten. Onder andere op basis van het videomateriaal zal de jury in deze categorie percentages gaan verdelen over de genomineerden. De winnaar wordt bepaald op basis van juryoordeel en publieksstemming en wordt op 30 oktober 2018 bekend gemaakt tijdens de Computable Awards 2018. Bekijk daarom ook de volgende video:

Wint Michiel Schipperus (Sana Commerce) de Computable Award voor 'CxO van het Jaar 2018'?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-18T09:52:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.