Peter Jurg bouwt iam-propositie Capitar IT Group uit

Overname RealOpen IT zorgt voor verbreding portfolio

Peter Jurg Capitar IT Group

Peter Jurg

Iam-specialist Capitar IT Group uit Ede heeft branchegenoot RealOpen IT uit Delft overgenomen. Het bedrijf heeft hiermee zijn positie op het gebied van security en managed services, iam-oplossingen en hosting versterkt. Capitar-directeur Peter Jurg is de drijvende kracht achter de overname en is ook algemeen directeur bij RealOpen IT geworden. Voor het uitbouwen van de iam-propositie is Jurg genomineerd voor de Computable Awards 2018 in de categorie CxO van het Jaar.

In onderstaande video gaat Jurg in op de overname van RealOpen IT en de gevolgen hiervan voor het iam-portfolio. De modulaire iam-oplossing van RealOpen IT is gebaseerd op technologie van het Britse Micro Focus. De overname biedt volgens Jurg van Capitar de mogelijkheid om ook op andere technologieplatformen iam-oplossingen te bouwen, zoals van de Amerikaanse iam-leverancier One Identity. Jurg wil niet op één paard wedden en als een onafhankelijke speler in de markt opereren. Naast Micro Focus en One Identity staan de bedrijven ervoor open om ook met andere iam-cloudaanbieders in zee gaan. Het kersverse bedrijf telt 45 medewerkers.

De jury van de Computable Awards 2018 heeft de genomineerden in de categorie CxO van het Jaar gevraagd om in een korte video hun nominatie toe te lichten. Onder andere op basis van het videomateriaal zal de jury in deze categorie percentages gaan verdelen over de genomineerden. De winnaar wordt bepaald op basis van juryoordeel en publieksstemming en wordt op 30 oktober 2018 bekend gemaakt tijdens de Computable Awards 2018. Bekijk daarom ook de volgende video:

Wint Peter Jurg (Capitar IT Group) de Computable Award voor CxO van het Jaar 2018?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-27T10:39:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.