Info Support volt Ajax-formule

Info Support organiseert een serie workshops om 25 automatiseerders te werven. Maandag kwamen de belangstellenden voor de eerste keer bijeen. De partner in Client/Server uit Veenendaal heeft wegens uitbreiding behoefte aan nieuwe krachten.

De bijeenkomsten werden voorafgegaan door een uitgebreide advertentie-campagne. Opvallend aan deze actie is dat Info Support een opleiding volgens het Ajax-principe aanbiedt. "Ajax koopt spelers, die vervolgens continu worden geschoold en tot toppers uitgroeien. Zo werkt het ook bij ons. Iedere nieuwe werknemer krijgt een opleiding van twee maanden. Vervolgens geven we hen de mogelijkheid om via scholing een loopbaan binnen het bedrijf te starten", aldus personeelsfunctionaris Anja Emmens. Info Support verwelkomde tijdens de eerste bijeenkomst vijftien belangstellenden. In november organiseert de onderneming nog twee workshops. "In totaal hopen we op 45 bezoekers. We organiseren de workshops en lezingen om de belangstellenden kennis te laten maken met ons bedrijf. Ze kunnen dan zelf beslissen of ze bij ons gaan solliciteren." Info Support zoekt voornamelijk ervaren automatiseerders, die beschikken over kennis van systeemontwikkeling. MC

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-10-31T00:00:00.000Z Michiel Couzy
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.