Weinig deeltijdbanen

Probeer eens als automatiseerder in deeltijd te gaan werken. Grote kans dat u dat niet lukt.

In de pers verschijnen regelmatig berichten over het 'gigantische' tekort aan IT-specialisten. Toch is de nood nog niet zo hoog gestegen als menigeen denkt. Probeert u als automatiseerder maar eens werk te vinden voor drie dagen in de week! Er is geen headhunter die u een kans geeft. Een baan voor vier dagen in de week is er al nauwelijks te vinden. Waarom eigenlijk? En wie zijn al die werkgevers die zo hard roepen dat ze mensen nodig hebben en dan zelf niet bereid zijn om aan creatieve oplossingen mee te werken?
Is hier in het (recente) verleden onderzoek naar gedaan? Is er wel eens iets geschreven over deeltijdwerk in de IT-branche? Misschien is het een aardige suggestie om dat onderwerp eens aan te pakken. Het wordt hoog tijd dat de mensen wakker worden geschud. Er blijven nu veel goede automatiseerders aan de zijlijn staan, omdat ze niet voltijds kunnen of willen werken. Dat is jammer, want ze kunnen toch heel wat werk verzetten.
 
J. van Eyk

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-09-12T00:00:00.000Z J. van Eyk
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.