Werk en Automatisering (Mark Plekker)

Deze week ontvangt u naast het nieuws en achtergrondverhalen van Computable tevens de bijlage Werk & Automatisering. Het is een themanummer waarin de makers van Computable en Intermediair zich in een coproductie wagen aan een blik over de magische millenniumgrens.

Gegeven de gekte op de arbeidsmarkt leek het ons een goede zaak eens rustig achterover te gaan zitten en te mijmeren over de toekomstscenario's in de automatisering. Wat moet je doen om over vijf jaar nog over de juiste IT-kennis te beschikken? Hoe zien die paar IT-goeroes die Nederland rijk is, de toekomst van ons vakgebied? Wat kunnen wij leren van de flops uit het verleden?
De special kent een eigen internetsite, http://www.werk-en-automatisering.nl, waar naast een grote hoeveelheid relevante informatie tevens testen staan opgesteld om de eigen IT-vaardigheden tegen de meetlat te leggen.
Doel van Werk & Automatisering is vanuit de rust van de rookstoel in te zoomen op een aantal relevante ontwikkelingen in onze sector en de mogelijke consequenties hiervan voor de manier waarop wij werken.
Ga er even rustig voor zitten. Uw reacties vernemen wij graag via onze eigen website: http://www.computable.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-03-12T00:00:00.000Z Mark Plekker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.