'Het zijn wel heel veel producten'

Christel Smit (42), directeur LANtrust.

“Ik ben erg enthousiast over de nieuwe producten van Microsoft. De producten bevatten veel handige features, zoals bijvoorbeeld het makkelijker plannen van vergaderingen. We zetten bij LANtrust vooral in op SharePoint en Groove en hopen dat mensen deze producten ook echt zullen gebruiken. Dit zal een heel andere manier van werken teweeg brengen. Ook veel nieuwe features in Microsoft Exchange zijn echt gericht op de toekomst, zoals de VoIP-integratie, text-to-speech en de mobiele toegang. Steeds meer mensen hebben een pda en Exchange maakt het mogelijk dat je overal en de hele dag bereikbaar kunt zijn.

Ik verwacht dat Windows Vista in het begin vooral door de thuismarkt gebruikt wordt. De zakelijke markt wacht op Windows Vista Server. Office en Exchange zullen na het uitbrengen van een Nederlandse versie wel snel gebruikt gaan worden.

Wat ik jammer vind is dat het wel heel veel producten zijn geworden. Wij moeten als bedrijf erg ons best doen om mensen te overtuigen uitgebreidere producten te kopen. Mensen kiezen toch vaak voor de meest simpele versie, omdat deze het goedkoopst is. Klanten van Microsoft moeten vooraf beslissen welke licentie ze kopen voor welke producten. Met één licentie voor alle producten zouden klanten veel eerder in aanraking komen met alle handige features”.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-12-14T14:49:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.