Wie werkt waar?

Twintig mensen gaan aan de slag in een nieuwe baan, zo lieten zij Computable weten. Ook een nieuwe baan? Meld het in een mail aan computable@vnumedia.nl.

Drie nieuwe partners bij KBenP

John Gerse, Paul Ruijgrok en Arry Willemsen zijn sinds 1 januari partners bij Koenen Baak en Partners (KBenP), dienstverlener op het gebied van organisatie en informatisering. Kees Koenen en Paul Baak, oprichters en algemene directie, zien deze betrokkenheid als een logische en waardevolle stap in de succesvolle ontwikkeling van KBenP.

Maurice Pelt naar S&V Management Consultants

Maurice Pelt (48) is benoemd tot executive consultant bij S&V Management Consultants in Hilversum. Bij S&V, een onafhankelijk adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in supply chain management, zal Pelt zich vanuit zijn uitgebreide ervaring met productie en logistiek vooral bezighouden met de optimalisering van supply chain processen. Maurice Pelt werkte vanaf 1998 bij Deloitte als senior manager in supply chain management.

Wil je foto's zien bij dit artikel?
Klik dan hier.

Jelle de Jong wordt directeur van Stichting Techniekpromotie

Jelle de Jong is de nieuwe directeur van Stichting Techniekpromotie. Hij volgt na vier maanden van waarnemend directeurschap Annemiek Kamp op, die tot 1 september vorig jaar aan het roer stond van de stichting. Vijf jaar geleden stond De Jong al aan de wieg van de organisatie. Na een aantal jaren als medewerker in het team te hebben meegebouwd aan een groeiende stichting, neemt hij nu de rol van directeur op zich.

Robert Ligthart naar Zoom.in

Zoom.in, leverancier van online nieuwsvideo's, benoemt Robert Ligthart als portalmanager gestart. Hij is verantwoordelijk voor de relatie met, en de uitbreiding van het aantal distributie- en contentpartners van Zoom.in. Distributiepartners zijn de websites waar de Zoom.in nieuwsvideo's bekeken worden, zoals MSN.nl, DePers.nl en andere. Ligthart werkte eerder bij NR6, reisportal Pagango en Sky Radio Group.

Ruben Spruijt benoemt tot MVP ‘Virtualization’

Ruben Spruijt, Solutions Architect bij PQR, mag zich Microsoft Most Valuable Professional (MVP) ‘Virtualization' noemen. MVP's zijn uitzonderlijk technische ‘community leaders', die op vrijwillige basis hun expertise delen. Onder ‘virtualization' wordt zowel server virtualisatie als applicatie virtualisatie verstaan. Wereldwijd mogen slechts 14 mensen deze titel gebruiken.

Dennis van Baalen wordt manager bij Evident Interactive

Dennis van Baalen is benoemd tot manager software ontwikkeling van full service Internetbureau Evident Interactive. Hiervoor was hij verantwoordelijk voor een van de ontwikkelteams van Evident en voor technische innovatie. Zijn benoeming past in de ingezette lijn van verdere versterking en professionalisering van de technische afdelingen van Evident.

Joris van Heukelom naar Sanoma Uitgevers

Sanoma Uitgevers benoemt Joris van Heukelom (1969) met ingang van 28 januari 2008 tot chief executive officer van dochteronderneming Ilse Media Groep. Van Heukelom volgt de huidige ceo Paul Molenaar op. Van Heukelom was tot 1 januari 2008 directeur content consumentenmarkt bij KPN. Daar was hij mede verantwoordelijk voor de lancering van DAG en http://www.zie.nl/. Eerder werkte hij bij  MTV Networks Benelux en BNN.

Albert Thissen wordt commissaris Port Infolink

Albert Thissen is benoemd tot commissaris van Port infolink, de organisatie die voor de Rotterdamse haven het overkoepelende Port Community Systeem ontwikkelt. Albert Thissen is in het dagelijks leven algemeen directeur van Hapag-Lloyd Nederland, een van de grote rederijagenten in de haven. Verder is Thissen onder meer vice-voorzitter van de Vereniging Rotterdamse Cargadoors.

Nieuwe functies voor Jan Buis en Michel Woudstra bij Lancom

Lancom Systems benoemt Jan Buis tot director of international sales. Michel Woudstra volgt Buis op als country manager Benelux. Buis zal zich bezighouden met de verdere uitbreiding van de verkoopactiviteiten in Europa. Tot voor kort vervulde hij de positie van key account manager bij Lancom.

Luc Eeckelaert naar SonicWall

SonicWALL benoemt Luc Eeckelaert tot landenmanager voor de Benelux. Eeckelaert vervangt Dominique Honnay die verantwoordelijk werd voor de verdere uitbouw van de distributeurs waarmee SonicWALL in Europa, het Midden-Oosten en Afrika samenwerkt. Eeckelaert kan bouwen op een jarenlange ervaring in ict-beveiliging. Eerder werkte hij voor Utimaco Safeware en was hij gedurende verscheidene jaren managing director van Trend Micro Benelux.

HEC benoemt plaatsvervangend directeur en sectormanagers

Boudien Glashouwer is bij HEC (Het Expertise Centrum) benoemd tot  plaatsvervangend directeur en sectormanager Infrastructuur. Glashouwer werkt sinds 2000 bij HEC als seniorconsultant. Ze doet onder andere audit en advisering in strategie en beleid, beheersing bedrijfsprocessen en informatiekunde. Jan van Veenen wordt sector manager Veiligheid. Hij werkt sinds januari 2007 bij HEC als seniorconsultant. Patty Heemskerk wordt sectormanager Bestuur. Patty Heemskerk startte in 2001 bij HEC en heeft 20 jaar ervaring met informatievoorziening in de publieke sector, in het bijzonder in de zorg.

Tsong Ho Chen maakt overstap naar Aiber

Tsong Ho Chen is partner geworden bij Aiber in Breukelen, waar zijn belangrijkste taak zal zijn het geven van juridische adviezen aan aanbestedende diensten en inschrijvers bij Europese aanbestedingen. Aiber is een management adviesbureau dat zich bezig houdt met contractmanagement, risicomanagement en juridisch advies op het gebied van facilities, ict en bouw/infrastructuur. Voorheen werkte hij als legal advisor bij de divisie Public Sector van LogicaCMG, waar hij zich eveneens voornamelijk bezig hield met aanbestedingsrecht.

Hans Goedhart naar Steenbok Adviesgroep

Steenbok Adviesgroep heeft Hans Goedhart benoemd tot senior consultant. Goedhart is afkomstig van Bull, waar hij verantwoordelijk was voor de herstructurering van de services organisatie in Nederland en de lancering van een mid-officeconcept in de gemeentelijke markt. Goedhart zal zich bezig houden met consultancy op het gebied van IT management en de geplande expansie in zuidelijk Nederland. Goedhart werkte eerder bij Equant, Getronics, Dutchtone, Stork en Rabobank.

Barry van Beem wordt director Public & Transportation EDS

EDS heeft Barry van Beem benoemd tot director Public & Transportation. Van Beem was directeur Overheid bij Accenture. Eerder was hij in dienst bij Getronics PinkRoccade en Yacht ICT.

Aruna Carver naar Genesys

Genesys Telecommunications Laboratories, een dochter van Alcatel Lucent en leverancier van software voor het optimaliseren van klantinteracties, heeft Aruna Carver benoemd tot marketing manager voor Noord-Europa. Carver volgt Frank Verweij op, die bij Genesys een nieuwe uitdaging is aangegaan als senior manager marketing campaign management. Eerder was Carver onder meer hoofd marketing VK bij het antivirus- & security-bedrijf Sophos en marketing director bij Microsoft Business Solutions.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-01-11T15:58:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.