Wie werkt waar?

Negen mensen gaan aan de slag in een nieuwe baan, zo lieten zij Computable deze week weten. Ook een nieuwe baan? Meld het in een mail aan computable@vnumedia.nl.

Dion Broeken en Theo Hendriksen naar Torex

Torex Retail, leverancier van software en oplossingen voor de retail, heeft een Nederlands managementteam aangesteld om de bedrijfsactiviteiten uit te bouwen. Dion Broeken wordt vice-president voor West-Europa. Hij wordt bijgestaan door Theo Hendriksen, country manager voor Nederland. Het team concentreert zich op het vergroten van het marktaandeel van Torex Retail-J POS, een geïntegreerd pakket dat POS (point of sale)-, winkel- en centrale beheertoepassingen voor middelgrote en grote retailers omvat.

Jan Louwes naar Interoute

De internationale telecomveteraan Jan Louwes wordt executive vice president sales en marketing bij Interoute, eigenaar en beheerder van een Europees glasvezelnetwerk. Hij is afkomstig van Forrester Research. Louwes heeft managementposities bekleed bij KPN en KPNQwest. Tussen 2002 en 2005 was hij verantwoordelijk voor de internationale activiteiten van KPN.

Myriam Nap naar Hill Consulting Executive Find

Headhunter Hill Consulting Executive Find, gespecialiseerd in commerciële functies bij internationale it-bedrijven, heeft Myriam Nap benoemd tot headhunter. Nap zal zich vooral richten op software vendors. Eerder werkte Nap bij executive search-bureau De Vroedt & Thierry. Daarvoor werkte zij in verschillende nationale en internationale sales functies bij dienstverleners als TNT.

Ryoichi Bamba wordt topman Canon Europa

Canon Europa, specialist in digitale beeldverwerking, heeft Ryoichi Bamba per 1 februari benoemd tot president en ceo. Bamba volgt Hajime Tsuruoka op, die deze toppositie zeven jaar heeft bekleed. Canon's nieuwe ceo is afkomstig van Canon USA, waar hij executive vice president en general manager van de Imaging Systems Group was.

Hylke Sprangers naar Arinso International

Arinso International, onderdeel van Northgate Information Solutions, benoemt Hylke Sprangers per 1 januari 2008 tot director operations EMEA. Sprangers is afkomstig van Arinso Nederland, waar hij director operations en lid van het directieteam is. In zijn nieuwe functie zal Sprangers verantwoordelijk zijn voor de standaardisatie van processen en technologieën in Europa, Midden-oosten en Afrika en de nearshoring-activiteiten van Arinso en Northgate, die in die regio kantoren in negentien landen hebben. Sprangers werkt sinds begin 2002 bij Arinso. Daarvoor was hij onder meer chief technology officer bij een technology start-up en manager bij Deloitte.

Max Marinissen naar Cordys

Cordys, leverancier van Business Process Management-oplossingen (BPM), benoemt Max Marinissen tot general manager Benelux. Marinissen was de afgelopen vijf jaar werkzaam als general manager Benelux van StreamServe, een leverancier van zakelijke publicatiesoftware. Onder zijn leiding maakte StreamServe een sterke groei door met hoge productiviteit en winstgevendheid. Voordat Marinissen in dienst trad bij StreamServe, werkte hij in verscheidene leidinggevende functies voor Peregrine en Compaq Computer. Daarvóór was hij werkzaam bij Olivetti en Digital Equipment in verschillende salesfuncties.

Stephan Van Herck naar Adobe

Adobe heeft de Belg Stephan Van Herck benoemd tot vice president Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Van Herck werkt vanuit Londen. Voorheen was hij vice president Enterprise Content Management EMEA bij IBM. Ook speelde hij een centrale rol bij de integratie van IBM en het overgenomen FileNet. Voor de overname van FileNet door IBM was Van Herck senior vice president bij FileNet EMEA Operations. Van Herck heeft bovendien managementfuncties bekleed bij Wang Software en Eastman Kodak.

Ronald Hoogeboom naar Steenbok

Steenbok heeft Ronald Hoogeboom benoemd tot senior sourcing consultant. Hoogeboom is afkomstig van Albert Heijn waar hij verantwoordelijk was voor de service delivery voor de interne klanten binnen Albert Heijn en Ahold. Hij heeft daar tevens een belangrijke rol gespeeld in het aanbestedingsproject met betrekking tot de wereldwijde outsourcing van de ict. In zijn nieuwe functie zal Hoogeboom zich bezig houden met het versterken van Steenbok's consultancy op het gebied van ict-sourcing.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-07T10:14:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.