Bergbeklimmende ICT'er staat model in wervingscampagne

'Bereiken van de top niet het belangrijkst'

Ict-dienstverlener Qurius zet werknemers in voor een wervingscampagne. Support engineer Adri Groenendaal is een van de mensen die op de poster te zien zijn.

De top bereiken is niet het belangrijkste. De route, dáár gaat het om. Dat zegt senior Qurius' senior support engineer en lead engineer Adri Groenendaal. In zijn vrije tijd doet hij aan bergbeklimmen. Sinds kort staat de ict'er model voor de wervingscampagne ‘Qurius about Passion'.

Waarom sta jij op die poster?
"Ik werd, net als sommige collega's, gevraagd model te staan. Het bedrijf wilde ‘normale' mensen afbeelden in plaats van echte modellen. Dat leek me wel leuk; zoiets had ik nog nooit gedaan. Ik wilde wel eens zien hoe zo'n professionele fotosessie werkt. Een echte fotograaf maakt niet zomaar kiekjes, maar weet precies op welk moment hij een foto moet maken. Dat vind ik interessant."

Het betekent wel dat je nu op allerlei plekken te zien bent.
"Klopt. Ik sta onder andere in verschillende kranten. De advertentie staat ook op internet. Soms word ik herkend. Op de school van mijn dochter werd ik bijvoorbeeld aangesproken door iemand die me in de krant had gezien."

Op de poster ben je te zien met een helm op en een houweel in je hand. Je bent bergbeklimmer?
"Inderdaad. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de Alpen, Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk. Ik klim vooral routes. De top bereiken vind ik minder belangrijk."

En op je werk? Wil je daar de top bereiken?
"Ik hoef geen directeur te worden, maar ik wil wel verder groeien in mijn vakgebied. Ook wil ik graag goed presteren. In de toekomst wil ik graag een sturende rol gaan vervullen. Daarover zijn we nu aan het praten. Dat is overigens niet de reden waarom ik meegedaan heb aan de campagne."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-13T15:28:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.