Werknemers over het vinden van een baan

‘Ik werkte en studeerde tegelijkertijd'

Ingrid van de Ven (22) werkt bij Buckaroo Online Payment Services, een bedrijf dat de betalingen bij webwinkels afhandelt. Ze bleef er werken nadat ze in 2006 haar stageperiode afrondde.

"De directeur, Maxim, maakte me enthousiast voor een baan bij Buckaroo. Hij is een echte ondernemer en dan sprak me aan. Ook de hangmatfilosofie vond ik interessant: het doel om alle processen zoveel mogelijk te automatiseren, waardoord de klant zelf zo min mogelijk hoeft te doen. Verder zou ik al snel veel verantwoordelijkheden krijgen en kon ik mezelf ontplooien. Ik vond het alleen wel belangrijk dat ik mijn studie Commerciële Economie zou afronden. Gelukkig ging school me gemakkelijk af en haalde ik altijd goede cijfers, zelfs toen ik studie en werk moest combineren.

Nu ben ik altijd op zoek naar nieuwe klanten. Bovendien leid ik de nieuwe collega's op. Ik weet hoe ik ervoor moet zorgen dat iedereen doet wat er moet gebeuren om succesvol te zijn. Dat is mijn kracht. Ik vind bijvoorbeeld efficiënt werken heel belangrijk, net als het blijven verbeteren van resultaten.

Hoewel ik hier nu ongeveer drie jaar werk, vind ik mijn baan nog altijd een avontuur. Het voortdurend streven naar meer en beter kan zwaar zijn. Soms werk ik van 's ochtends negen uur tot 's avonds acht uur en als het moet ook in het weekend. Doordat ik erg gedreven ben, houd ik dat vol. Ik heb de ambitie in mijn werk te investeren."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-11-17T10:08:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.