Werknemers over het vinden van een baan

‘QNH doet hetzelfde voor mij als voor zijn klanten'

Alexander Ketelaar (23) werkt als ict-projectleider voor QNH, dat bedrijven adviseert over het op elkaar afstemmen van processen, communicatie en ict. Ook voor Ketelaar heeft het bedrijf gezocht naar de beste manier om hem goed te laten functioneren.

"Ik zit al jaren in een rolstoel. Op mijn zestiende wilde ik graag werken, maar een bijbaantje als vakkenvuller of krantenbezorger zat er voor mij niet in. Dus ging ik met de computer aan de slag. Na de middelbare school heb ik een combinatie van bedrijfskunde en bedrijfskundige informatica gestudeerd.

Toen QNH mij een half jaar geleden benaderde voor een baan, hoefde ik daar niet lang over te denken. Dit bedrijf kijkt naar meer dan alleen de ict-infrastructuur. Ook processen binnen een organisatie spelen een rol. Dat was voor mij één van de belangrijkste redenen om bij QNH aan de slag te gaan.

QNH doet voor mij hetzelfde als voor zijn klanten. Ze zoeken met mij de beste manier om mij goed te laten functioneren. Ik heb bijvoorbeeld een aangepaste leaseauto.

Het is voor mijn werkgever soms lastig om mij ergens gedetacheerd te krijgen, omdat het kantoor van de klant toegankelijk moet zijn voor een rolstoel. Maar QNH is altijd optimistisch. En het werkt natuurlijk ook de andere kant op. Als je overtuigd bent van je eigen kunnen, is een handicap geen belemmering voor je werkgever."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-11-18T11:07:00.000Z Kim de Vries
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.