Werknemers over het vinden van een baan

'Caesar Groep regelde mijn werkvergunning'

Noraini Motiwala (33) werkt als junior applicatieontwikkelaar bij ict-dienstverlener Caesar Groep. Doordat ze een Maleisisch paspoort heeft, moest haar werkgever voor een vergunning zorgen.

"Ik ben nu twee maanden in dienst en nog bezig met het de opleidingsfase. Ik moet nog één cursus doen en daarna ga ik bij klanten werken. Hoewel ik nog maar net aan het werk ben, ken ik het bedrijf al wat langer.

Een tijdje geleden leerde ik mijn werkgever kennen toen ik op een carrièrebeurs op zoek was naar een afstudeerplek. Uiteindelijk heb ik toch gekozen voor een stage bij Oracle Nederland, een partner van Caesar Groep, omdat ik daar echt bij ‘de bron' kon werken.

Na mijn afstuderen heeft Caesar Groep weer contact met mij opgenomen. Ik kon aan de slag in de Oracle-unit. Voordat ik kon beginnen met werken, moest mijn verblijfsvergunning geregeld worden. Ik heb een Maleisisch paspoort en met de vergunning die ik had, mocht ik in Nederland alleen studeren. Mijn werkgever moest dus van alles voor mij regelen. Daar was ik erg blij om; ze hadden ook iemand anders voor de baan kunnen zoeken.

De laatste twee maanden heb ik gemerkt dat dit een gezellig bedrijf is met een informele werksfeer. Je maakt gemakkelijk een praatje met collega's en hoeft bijvoorbeeld niet strak in pak naar kantoor te komen. Dat bevalt me wel. Ik heb het hier goed naar mijn zin."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

En waarom moet Ceasar Groep een junior uit Maleisie halen? Wat voor speciale eigenschappen heeft ze, die niemand hier in Nederland heeft? Genoeg oudere programmeurs die aan de kant staan. Inderdaad, ze hadden net zo goed iemand anders voor die baan kunnen zoeken. Maar werknemers in Nederland zijn waarschijnlijk weer te duur, en klagen te veel?

In reactie op vorige reactie, raadt ik "Anoniem" aan het artikel eens goed te lezen. Deze mevrouw studeerde hier in Nederland en wil hier graag blijven werken. Ik werk al jaren bij de Caesar Groep en heb het daar echt naar mijn zin. Ik schrijft dit heus niet omdat ik op de PZ of Communicatie afdeling werk; maar omdat ik als collega gewoon even wat recht wil zetten. Bij Caesar krijgt iedereen met ambitie een kans.

Gewoon een advertorial zoals al die verhalen

Dit is een echt serieus verhaal. Ik ken Noraini al enkele jaren persoonlijk en heb haar leren kenen in Nederland via een online php cursus van eduvision.
Ga dus niet lopen zeiken dat dit een advertorial is.
Alexander mocht je Noraini tegenkomen, doe haar de groeten dan even van me( heb 'r ook op msn hoor )

Lezen is best moeilijk.
En reageren is dan als anoniem weer erg makkelijk.

Ze was al in Nederland, voor studie.
En blijkbaar meer geschikt dan jouw om daar te kunnen werken. (eigenschap 1)

en qua looks... stja dat weet ik niet of dat ook beter is maar ze ziet er ook nog eens erg leuk uit! :)

owja..als antwoord op je laatste vraag...kijk eens naar je eigen stukje dan weet je wel wat jij zelf te veel doet.

Nou fijn leven nog

groeten

Dennis

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-11-20T16:11:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.