'Kennisontwikkeling leidt tot innovatieve SAP-tools'

Superp zoekt SAP Netweaver-consultants

Als SAP-dienstverlener is het logisch dat je bij het werven van nieuw personeel zoekt naar de invulling van SAP-functies. Voor Superp geldt precies hetzelfde, het bedrijf zoekt de komende tijd verschillende crm-ontwikkelaars en –testers op het gebied van SAP. De dienstverlener zoekt echter meer mensen, zo wil Superp op korte termijn drie tot vijf SAP Netweaver-consultants aannemen. Voor kandidaten lonkt er doorontwikkeling van kennis en de kans innovatief met SAP bezig te zijn.

Ruud Hoogendorp
Functie: directeur
Werkgever: Superp
Zoekt drie tot vijf kandidaten voor functie: SAP Netweaver-consultant
Vereiste kwaliteiten kandidaat: minimaal vier jaar SAP Netweaver-kennis en -ervaring, kennis van WD4A en AIF is een must, recente certificering is een pre, sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden en sterke persoonlijkheid
Ingangsdatum baan: zo snel mogelijk

Wat houdt de functie precies in?
De SAP Netweaver-consultant bedenkt, ontwerpt en realiseert oplossingen voor klanten, daar waar standaard SAP niet volledig aansluit bij de klantbehoefte of klantspecifiek moet worden gemaakt. Hij/zij weet de klant te adviseren en te overtuigen op basis van inhoudelijk technische kennis. De SAP Netweaver-consultant draagt zorg voor een goede technische realisatie. In deze rol zijn naast de SAP-inhoudelijke kennis consultancyvaardigheden van groot belang.

De kandidaat is gedreven om zich verder te ontwikkelen en blijft zich bekwamen in de nieuwste SAP-ontwikkelingen. Hij/zij is actief betrokken bij de organisatie en levert een bijdrage aan kennisopbouw en -verspreiding en de doorontwikkeling van de SAP-dienstverlening van Superp.

Waar komt de kandidaat te werken?
Onze consultants worden ingezet op diverse opdrachten bij onze klanten. Op het ene moment betreft het een nieuwe implementatie waar SAP als nieuw systeem in een organisatie wordt geïmplementeerd en, op het volgende moment wordt het bestaande SAP-systeem via een self service-portaal ontsloten voor alle klantmedewerkers waarbij de koppelingen tussen diverse SAP-systemen en andere bedrijfssystemen worden ontwikkeld.

Waardoor ontstaat de vacature?
De vraag vanuit onze klanten is groter dan we op dit moment kunnen invullen. Om hierop in te spelen zoeken we nieuwe collega's die dezelfde drive en ambitie hebben als ons bedrijf en heel graag het SAP-systeem van onze klanten zo optimaal mogelijk willen inzetten.

Wat is het belangrijkste project waarvoor de kandidaat wordt ingezet?
Er is niet één project aan te wijzen waar de SAP Netweaver-consultant komt te werken. De ontwikkelingen van SAP staan niet stil, waardoor wij nodig blijven. Zeker zo belangrijk zijn de continu veranderende omgevingen van onze klanten. Deze veranderingen maken het noodzakelijk om alert te zijn en dienstverlening te ontwikkelen die hier een bijdrage aan levert.

Hoe ziet de ideale kandidaat eruit?
Naast de SAP-inhoudelijke kennis en -ervaring zijn de consultancyvaardigheden van groot belang. De kandidaten moeten beschikken over sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden en hebben een sterke persoonlijkheid. Ze zijn gedreven om zich verder te ontwikkelen en te blijven bekwamen in de nieuwste SAP-ontwikkelingen. Ze zijn actief betrokken bij de innovatieprojecten binnen onze organisatie, leveren een bijdrage aan de kennisopbouw, kennisdeling en kennisborging en de doorontwikkeling van de SAP-dienstverlening van Superp.

Wat hebben jullie te bieden, waarom moet iemand bij jullie komen werken?
Superp is 100 procent SAP. Superp heeft zich volledig gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, testen en beheren van relevante, krachtige bedrijfsoplossingen op basis van SAP. Dat doen wij al meer dan tien jaar met ervaren consultants. Met inzicht, kennis en mentaliteit pakken wij complexe SAP-vraagstukken aan en lossen ze op. Superp staat voor kracht, oplossend vermogen en slimheid. Om een innovatieve SAP-partner te kunnen zijn, investeert Superp in de kennisontwikkeling binnen de organisatie en van de medewerker. Dit doen we onder meer door deelname aan innovatieprojecten via onze Suplabs en de ruime opleidingsmogelijkheden via ons Studiehuis.

Computable volgt de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt voor Nederlandse ict'ers op de voet. De vacatures die in deze tweewekelijkse rubriek worden besproken, waren eerder in het nieuws op www.computable.nl of stonden op de vacaturesite www.inict.nl. Zij worden gekozen door de redactie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Quote: "zo wil Superp op korte termijn drie tot vijf SAP Netweaver-consultants aannemen. Voor kandidaten lonkt er doorontwikkeling van kennis en de kans innovatief met SAP bezig te zijn."

Ik wens ze dan toch veel succes om echt goeie NetWeaver Consultants te vinden en aan te nemen. Bij de meeste van ons staan de volgende nieuws-koppen toch nog vrij helder op het netvlies:
- Overname mislukt: Superp in spanning
- Valor weekt zich los van noodlijdend Superp
- SAP-dienstverlener Superp in zwaar weer
Ook al zal het nu allemaal wel weer wat beter gaan dit is toch lastige bagage lijkt me.

Dank je!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-02-03T08:33:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.