'Ervaring binnen zorgomgeving is een pre'

AMC zoekt projectleiders voor Algemene Dienst ICT

Het Amsterdam Medisch Centrum is bezig zijn externe ict’ers te vervangen door interne. Een project op zich om in goede banen te leiden. Daarnaast draait het ziekenhuis verschillende grote programma’s waarvoor verschillende projectleiders gezocht worden. Vooral op het gebied van datawarehousing, het integreren van SAP en het elektronisch patiënten dossier worden kandidaten gezocht. Hierbij is ervaring binnen een zorgomgeving een grote pre.

Jelmar Halma
Functie: resource manager
Werkgever: Amsterdam Medisch Centrum
Zoekt kandidaat voor functie: projectleider
Vereiste kwaliteiten kandidaat: strak leiden van projecten, ervaring hebben met verschillende methodieken, werkzaam willen zijn in een maatschappelijk betrokken omgeving en ervaring als projectleider binnen een zorgomgeving is een grote pre
Ingangsdatum baan: per direct

Wat houden de functies precies in?
Binnen de Algemene Dienst ICT van het Amsterdam Medisch Centrum (AMC) wordt gezocht naar diverse projectleiders. Het gaat hier om projectleiders met een diversiteit aan expertisegebieden. Voor de infrastructuurafdeling (Operations) zijn dit technisch projectleiders die worden ingezet op grote infrastructurele vernieuwingstrajecten. Voor de applicatie-afdeling (Onwikkeling & Projecten) zijn dit projectleiders met ervaring in het implementeren van applicaties in een complexe ict-(zorg)omgeving. Ook zoekt het AMC business projectleiders die meer op het snijvlak van ict met de business zitten.

Waar in het bedrijf komen de kandidaten te werken?
De projectleiders komen te werken op de ondersteunende ict-dienst van het AMC. Deze dienst heeft een grootte van ongeveer driehonderd man. Afhankelijk van het expertisegebied kan men worden ingezet op afdelingen als Ontwikkeling & Projecten of Operations.

Waardoor ontstaat de vacature?
De wervingsbehoefte van het AMC is tweeledig. Ten eerste is de Algemene Dienst ICT bezig met het vervangen van externe medewerkers voor interne. Van de driehonderd medewerkers binnen de dienst was bijna de helft extern. Daar wordt nu korte metten mee gemaakt. Verder zijn er een aantal grote projecten gestart, waardoor extra capaciteit nodig is.

Wat is het belangrijkste project waarvoor de kandidaten worden ingezet?
Momenteel lopen er meerdere grote programma's waarvoor er nog projectleiders worden gezocht.Het gaat hierbij onder andere om Programma Gegevensmanagement (verbetering datawarehousing), Programma TOP (SAP-implementatie), Programma EPD (elektronisch patiënten dossier) en verschillende infrastructurele programma's.

Hoe ziet de ideale kandidaat eruit?
AMC zoekt mensen met ruime ervaring in het strak leiden van projecten en die ervaring hebben met verschillende methodieken. Voor het ziekenhuis is het ook belangrijk om mensen te werven die binnen een maatschappelijk betrokken omgeving aan de slag willen gaan. Ervaring als projectleider binnen een zorgomgeving is in ieder geval een grote pre.

Wat hebben jullie te bieden, waarom moet iemand bij jullie komen werken?
Het AMC biedt een dynamische omgeving waar de komende jaren veel grote dingen staan te gebeuren. Het Amsterdamse ziekenhuis biedt mogelijkheden tot verbreding en uitbreiding van kennis.

Computable volgt de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt voor Nederlandse ict'ers op de voet. De vacatures die in deze tweewekelijkse rubriek worden besproken, waren eerder in het nieuws op www.computable.nl of stonden op de vacaturesite www.inict.nl. Zij worden gekozen door de redactie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-03-08T15:13:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.