'Ontwikkel ontspannen in competitieve sfeer'

TellUs zoekt dertig .Net-developers

Ontwikkelaar van vergelijkingswebsites TellUs.com probeert een arbeidssfeer te creëren die ontspannen maar wel competitief is. Het bedrijf teert op zijn team ontwikkelaars en om internationale groei te realiseren, zoekt TellUs dertig nieuwe .Net-developers. Naast, uiteraard, verstand van .Net en C#, is vooral de persoonlijkheid van kandidaten van belang.

Marco Stolk
Functie: development team leader
Werkgever: TellUs.com
Zoekt kandidaten voor functie: .Net-developer
Vereiste kwaliteiten kandidaten: gedreven enthousiaste ontwikkelaar, leergierig, geeky, Microsoft .Net/C# en een teamplayer
Ingangsdatum baan: per direct

Wat houdt de functie precies in en hoeveel mensen zoeken jullie voor deze functie?
TellUs.com zoekt per direct dertig .Net-developers om het bestaande team ontwikkelaars aan te vullen. Het gaat dan om zowel junior, medior als senior ontwikkelaars.

Waar in het bedrijf wordt de functie vervuld?
TellUs is een van oorsprong Nederlands bedrijf. Over de jaren is het uitgegroeid tot een internationale speler met kantoren en klanten over de hele wereld. Speciaal voor de uitbreiding van het developmentteam heeft TellUs.com extra kantoorruimte aangetrokken in de Van Nelle Ontwerpfabriek te Rotterdam. Daar is ook het huidige hoofdkantoor van TellUs.com gevestigd. De developers gaan werken met de allernieuwste technieken en krijgen verschillende gadgets, zoals een Xbox en een Wii, tot hun beschikking.

Waardoor ontstaat de vacature?
TellUs wil groeien en daarvoor zijn nieuwe mensen nodig. Het bedrijf wil de groei realiseren door de focus te leggen op nieuwe innovaties en het optimaliseren van de huidige technische infrastructuur. De vacatures zijn volgens TellUs een duidelijke investering in de toekomstige groei van het bedrijf.

Wat is het belangrijkste project waarvoor de kandidaten worden ingezet?
Grofweg kunnen de projectteams worden ingedeeld in drie categorieën: een groep die het huidige systeem optimaliseert en onderhoudt, een groep die werkt aan uitbreidingen op het huidige systeem en teams die worden ingezet op geheel nieuwe projecten. De beoogde kandidaten werken nooit langer dan een aantal maanden aan één project. Dit zorgt voor een grote diversiteit aan werk en brengt volgens het bedrijf keer op keer nieuwe uitdagingen.

Hoe ziet de ideale kandidaat eruit?
De ideale kandidaat is gedreven, scherp, analytisch en hij of zij moet goed in het team passen. Bij TellUs.com heerst een ontspannen maar tegelijkertijd competitieve sfeer. Iedereen binnen het bedrijf wil maximaal presteren. Dat wordt gecombineerd met een positieve werksfeer.

Wat hebben jullie te bieden, waarom moet iemand bij jullie komen werken?
TellUs.com biedt volgens eigen zeggen de meest uitdagende bedrijfsomgeving die je in Nederland bij een ict-onderneming kan vinden. Het bedriif is constant bezig met nieuwe projecten en ontwikkelingen om de internationale concurrentie te slim af te zijn. Bij een online lead generator begint dat bij het developmentteam. Zij moeten de vele ideeën en plannen in de praktijk brengen door daar slimme en efficiënte oplossingen voor te bedenken.

Computable volgt de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt voor Nederlandse ict'ers op de voet. De vacatures die in deze tweewekelijkse rubriek worden besproken, waren eerder in het nieuws op www.computable.nl of stonden op de vacaturesite www.inict.nl. Zij worden gekozen door de redactie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Vanuit Virgoleads.com kijken we uiteraard ook naar de lead generatie ontwikkelingen, maar zien dat alleen online B2B-sales leads genereren niet werkt. Voorlopig werkt een combinatie tussen het internet en de menselijke interactie het beste. Mogelijk dat dit in de toekomst gaat veranderen, want de meeste zakelijke beslissers zijn niet van de digitale generatie. De huidige beslissers zitten er nog net voor.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-08-18T14:56:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.