Paul Slot zaait bij KPN om diversiteit te kunnen oogsten

Digital Leadership & Diveristy Award 2018

Paul Slot

Paul Slot

Computable ondersteunt RightBrains in de zoektocht naar de beste digitale leiders van Nederland die diversiteit op de werkvloer hoog in het vaandel hebben staan. In de categorie Digital Leadership & Diveristy Award 2018 werd ook een voordracht gedaan voor Paul Slot, executive vice president Infrastructure bij KPN. Slot is groot voorstander van diversiteit binnen KPN. Hij onderneemt dan ook diverse activiteiten op dit vlak.

De manier waarop Paul Slot het thema diversiteit op de agenda zet bij KPN maken hem speciaal als leider. Zo organiseert hij diversiteitsbijeenkomsten om bewustwording te creëren en discussie te voeren over het belang van diversiteit binnen KPN. Hij neemt de diversiteitsdiscussie dan ook bewust mee in zijn personele bezetting.

Innovatie door diversiteit

CIAO Event 2018

Tijdens het CIAO Event 2018 van RightBrains op 1 november 2018 wordt bekendgemaakt wie de winnaar van de Digital Leadership & Diversity Award 2018 wordt. Laat u tijdens dit event inspireren over wat digitalisering kan betekenen voor uw toekomst en carrière. Topsprekers vertellen hun verhaal op het podium en RightBrains lanceert een innovatief platform wat gaat bijdragen aan de groei van het aantal vrouwen in digitale technologie. Naast de Digital Leadership & Diversity Award wordt ook de winnaar bekendgemaakt van de Digital Talent Award 2018. Meldt u nu aan voor het CIAO Event 2018.

Maar dat is niet het enige, Slot uit zichzelf ook regelmatig over dit thema. Zo schrijft hij blogs, ondersteunt hij initiatieven die gericht zijn op diversiteit en werkt hij samen met recruitmentbedrijven die gespecialiseerd zijn in bemiddeling van dames binnen het it-werkveld. ‘Hoe meer divers een team is, hoe creatiever en hoe opener het team wordt’, meent Slot. ‘Innovatie gedijt het best daar waar diversiteit groot is.’

Toch is het nog te vroeg om te bepalen of de inspanningen van Slot op het vlak van diversiteit concreet hebben bijgedragen aan de resultaten van KPN. Er kunnen nog geen prestatie-indicatoren worden benoemd die gerealiseerd zijn. KPN zit op dit vlak nog in de fase van zaaien en hoopt op termijn aan het oogsten toe te komen. Doel van Slot is in ieder geval om het percentage vrouwelijk talent bij KPN omhoog te krijgen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-15T13:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.