Corriana de Vaal zoekt vooral pit, passie en power

Digital Leadership & Diveristy Award 2018

Corriana de Vaal

Corriana de Vaal

Computable ondersteunt RightBrains in de zoektocht naar de beste digitale leiders die diversiteit hoog in het vaandel hebben staan. In de categorie Digital Leadership & Diveristy Award 2018 werd ook een voordracht gedaan voor Corriana de Vaal, bedrijfshoofd/manager ITC bij de Volksbank. De Vaal experimenteert met diversiteit in haar teams. Voor iedereen is plek, mits men maar beschikt over pit, passie en power.

Corriana de Vaal bewijst al jaren haar digitaal leiderschap binnen de Volksbank. Haar brede kennis van digital business/it heeft er voor gezorgd dat klanten van de Volksbank gebruik kunnen maken van eenvoudige en toegankelijke online processen, zodat ze zelfstandig wijzigingen kunnen doorvoeren. Ze is vormgever geweest van de digitale kanalen en klantinteractie en kent daarnaast alle processen rondom het klantzijn en rondom de producten Betalen, Sparen en Hypotheken.

Experimenteren

CIAO Event 2018

Tijdens het CIAO Event 2018 van RightBrains op 1 november 2018 wordt bekendgemaakt wie de winnaar van de Digital Leadership & Diversity Award 2018 wordt. Laat u tijdens dit event inspireren over wat digitalisering kan betekenen voor uw toekomst en carrière. Topsprekers vertellen hun verhaal op het podium en RightBrains lanceert een innovatief platform wat gaat bijdragen aan de groei van het aantal vrouwen in digitale technologie. Naast de Digital Leadership & Diversity Award wordt ook de winnaar bekendgemaakt van de Digital Talent Award 2018. Meldt u nu aan voor het CIAO Event 2018.

De Vaal is pleitbezorger van een andere manier van samenwerking tussen business en it en laat concreet zien hoe dit kan werken. Haar cluster loopt voorop in het gebruik van Agile methoden om tot resultaten te komen. Ze is authentiek en heeft een unieke combinatie van ‘staan voor je zaak’ en ‘de verbinding zoeken’.

Corriana de Vaal is een digitale leider die diversiteit in haar teams doorvoert om tot een digitale transformatie te komen. Ze durft te experimenteren en dat zie je ook terug in de samenstelling van haar teams. Jong, oud, vrouw, man, Nederlands of internationaal; voor een ieder met pit, passie en power is er een plek. Juist door het aanbrengen van diversiteit bereikt ze met haar afdeling een dynamiek die zijn weerga niet kent.

Het leiderschap van De Vaal zit juist niet in het plat halen van prestatie-indicatoren. Waar zij maximaal op stuurt is op talent, het motiveren van mensen en het borgen van samenwerking. In de hypotheekketen, waar zij als it-manager een belangrijke speler is, heeft zij ervoor gezorgd door deze karakteristieken de productiviteit en de eNPS, de werkgeversversie van de bekende Net Promoter Score voor klanten, aanzienlijk hoger ligt dan gemiddeld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Zelf zoek ik het meer in zeiken, zagen en zorgen.
Met zeiken geef je een lean weerwoord tegen al nodeloze pit, passie en power
Met zagen pak je het probleem dichter bij de wortel aan
Met zorgen formuleer je een intrinsieke risico analyse

proven technology : ik zzz al minimaal 30 jaar op het werk.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-16T13:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.