Marjet Wijn zorgt voor meer diversiteit bij SAP

Digital Leadership & Diveristy Award 2018

Marjet Wijn

Marjet Wijn

Computable ondersteunt RightBrains in de zoektocht naar de beste digitale leiders van Nederland die diversiteit op de werkvloer hoog in het vaandel hebben staan. In de categorie Digital Leadership & Diveristy Award 2018 werd ook een voordracht gedaan voor Marjet Wijn, sales director innovation platform bij SAP. Wijn stimuleert in haar werk innovatie, maar ook zet ze zich in om SAP een interessante werkgever voor vrouwen te maken.

Marjet Wijn is momenteel salesmanager voor de afdeling Data en Databasemanagement. In dit deel van de organisatie is innovatie een belangrijke pijler. Het cloudplatform van SAP is voor veel klanten de basis voor innovatie, en dit is nu precies waar Wijn’s ervaring en creativiteit goed tot hun recht komen.

Groepsgevoel creëren

CIAO Event 2018

Tijdens het CIAO Event 2018 van RightBrains op 1 november 2018 wordt bekendgemaakt wie de winnaar van de Digital Leadership & Diversity Award 2018 wordt. Laat u tijdens dit event inspireren over wat digitalisering kan betekenen voor uw toekomst en carrière. Topsprekers vertellen hun verhaal op het podium en RightBrains lanceert een innovatief platform wat gaat bijdragen aan de groei van het aantal vrouwen in digitale technologie. Naast de Digital Leadership & Diversity Award wordt ook de winnaar bekendgemaakt van de Digital Talent Award 2018. Meldt u nu aan voor het CIAO Event 2018.

Maar wat maakt Wijn een bijzonder digitale leider? Als we de inzender mogen geloven, dan is Wijn erg mensgericht en weet ze precies hoe ze het beste in mensen naar boven kan halen. Haar creativiteit en brede ervaring in het veld met digitale transformatieprojecten zorgen voor goed onderbouwde en vaak verrassende inzichten. Ook in haar vrije tijd, in sportactiviteiten, weet ze erg goed een groepsgevoel te creëren.

Naast haar managementrol, is Wijn voorzitter van het Business Women’s Network van SAP, waar zij een bijzonder actieve groep aanstuurt die diverse activiteiten ontplooien om SAP een goede workplace voor vrouwen te maken. Dit varieert van Vrouwelijk Leiderschap-trainingen tot inspiratiesessies, Girl’s Day, et cetera.

Maar hoe heeft Wijn met diversiteit het verschil gemaakt in de digitale transformatie van SAP? Voordat Wijn de huidige rol in 2018 aannam, is ze een tijd manager geweest van een groep presales-specialisten en heeft zij zich bijzonder gefocust op het aannemen van ‘divers talent’, waaronder veel jong vrouwelijk talent.

Onnavolgbaar

Echte prestatie-indicatoren van Wijn kan de inzender kan de inzender niet noemen, maar toch wordt enorm de waardering uitgesproken over de manier waarop Wijn met diversiteit en innovatie omgaat. ‘De impact van Wijn op haar teams in het creëren van energie en team spirit is onnavolgbaar. De businessresultaten volgden dan vanzelf. Zij heeft voor meer diversiteit in de salesorganisatie van SAP gezorgd door een gericht aanname- en mentoring-beleid.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-17T13:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.