Security-integraties bij partnerprogramma Cyberark

C3 Alliance gericht op het beveiligen van privileged accounts

Dit artikel delen:
identity management

Het C3 Alliance-partnerprogramma van het Israëlische securitybedrijf Cyberark, dat vorig is gestart, heeft inmiddels 45 partners en 63 productintegraties opgeleverd. Het samenbrengen van de kennis en technologie van de deelnemers resulteert volgens het bedrijf in gezamenlijke oplossingen die privileged accounts beter beschermen.

De focus van het partnerprogramma ligt volgens de onderneming niet zozeer in het aantal deelnemers, maar meer in het feit dat de betrokken partijen zich focussen op het beschermen van privileged accounts. De nadruk ligt dus op de technische samenwerking. Nieuwe C3 Alliance partners en integraties betreffen onder andere Atos, DB Networks, Gemalto, Hexadite, Illusive Networks, OneLogin, Palo Alto Networks, Qualys, Radiant Logic, RSA, STEALTHbits Technologies, SyferLock, Thales, Utimaco, en Yubico.

Bart Bruijnesteijn, pre-sales manager Verenigd Koninkrijk en Noord-Europa bij Cyberark licht toe: ‘Ciso’s richten zich steeds meer op de waarde van een geïntegreerde security stack. De C3 Alliance is opgericht om de winstgevendheid van bestaande it-investeringen middels strategische samenwerkingen te optimaliseren. De gemene deler hierin is processen en kennisdeling stroomlijnen en de voordelen van automatisering ten volle benutten.’

Kansen voor kanaalpartners

De integraties in de C3 Alliance vinden voornamelijk plaats op de Privileged Account Security- oplossing van Cyberark. Dit biedt resellers en system integrators volgens het bedrijf aanvullende mogelijkheden om extra waarde toe te voegen aan bestaande investeringen en draaiende toepassingen. ‘Het gebruik van commerciële off-the-shelf en zelf ontwikkelde toepassingen waaronder identity en access management (iam), DevOps, it-management, asset discovery en opties voor het scannen naar kwetsbaarheden zorgen voor een breed gebruik van privileged accounts, met de bijkomende risico’s. Het versterken en automatiseren van iam in bestaande omgevingen, plus de toevoeging van betere bescherming van die privileged accounts biedt concurrerende voordelen’, aldus Bruijnestein.

Integraties

‘Een van de integraties betreft de samenwerking met RSA Identity Governance and Lifecycle. Dit begon als een tool voor gecentraliseerd management van gebruikersidentiteiten. Inmiddels is de integratie zo ver dat inloggegevens van gebruikers met meer rechten worden beschermd om veilig bij cruciale systemen te kunnen komen zoals servers en databases. De integratie met het Qualys-cloudplatform vereenvoudigt op zijn beurt wachtwoordbeheer voor toegestane scans in dynamische, grootschalige omgevingen. Door deze beveiliging worden de compliancykosten gedrukt en de nauwkeurigheid binnen de omgeving vergroot’, besluit de salesmanager.

Cyberark is een beveiligingsbedrijf dat zich richt op het tegengaan van aanvallers die zich al in het netwerk bevinden. Het hoofdkantoor staat in Petach Tikvah, Israël, andere kantoren bevinden zich in de VS, Europa, Azië en Japan. In Nederland heeft het bedrijf een vestiging in Amstelveen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-18T13:55:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.