Video: De herleving van computation-systemen

cloud

John Underkoffler, ceo van Oblong Industries, vertelt over de radicaal nieuwe hmi (human machine interface) die zorgt van een herleving van computation-systemen.

‘We hebben een bijzonder punt bereikt in de geschiedenis van computation. Dit moment wordt aan de ene kant gemarkeerd door het zogenaamde ‘snack food computing’; mobiele apps, gadget en constante afleiding door elektronica. Aan de andere kant is er een herleving van ‘echte voeding’; systemen voor professionals om het meest verfijnde en interessante werk te kunnen doen', vertelt de ceo.  

Herleving

‘Nieuwe designs en technologieën, gebouwd op drie belangrijke pijlers, maken deze computing-herleving mogelijk. Allereerst is de user interface fundamenteel; voor gebruikers is deze interface de computer. Ten tweede is de schaal belangrijk: complexe problemen en workflows vereisen een grotere ‘visual space’ met een uitgebreidere interface. Als laatste moeten systemen voor de 21ste eeuw menselijke samenwerking ondersteund door computation mogelijk maken’, besluit Underkoffler.  

Campus Party - Digital - De herleving van computation-systemen

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-01T10:56:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.