ITKN gaat voor maximale leerrendement

Dit artikel delen:
Emiel Oudakker

Emiel Oudakker

ITKN staat voor IT Knowledge Network. De startup koppelt it-gebruikers en it-professionals die zich willen ontwikkelen aan de leverancier met de best passende leeroplossing om zo het maximale leerrendement te bewerkstelligen. Dit doet ITKN door de aanvrager te ondersteunen bij het vaststellen van de kennisbehoefte en deze kosteloos voor te leggen aan een netwerk van kennisleveranciers. Dit keer deze startup uitgelicht.

Wanneer en hoe zijn jullie ontstaan?
ITKN is ontstaan uit de gedachte dat het makkelijk en handig zou zijn als een beoaalde kennisbehoefte via één omgeving voorgelegd kan worden aan de beste it-opleiders, waarbij die opleiders eenvoudig hun oplossingen kunnen aanbieden. Geen tijd meer besteden aan uitzoeken, maar eenvoudig kiezen voor de leeroplossing die het beste aansluit bij de wensen. Na bijna twintig jaar voor één van de grootste it-opleiders van Nederland gewerkt te hebben heeft Emiel Oudakker in augustus 2019 ITKN opgericht.

Hoe ziet het ondernemersteam eruit en hoe gaan jullie het team verder laten groeien?
Het ondernemersteam bestaat in dit geval alleen uit Emiel Oudakker. Op dit moment zijn er nog geen plannen voor verder uitbreiding, maar dit wordt in de toekomst zeker niet uitgesloten.

Wat is de belangrijkste markt waarop jullie je concentreren en waarom is dat?
ITKN richt zich op it-gebruikers en it-professionals die zich willen ontwikkelen op het gebied van hardskills, methodieken en/of softskills. De focus ligt vooral op organisaties die vanuit hun werknemer steeds vaker regisseurschap verwachten als het gaat om hun ontwikkeling. De dienstverlening van ITKN sluit hier op aan, immers bij regie over eigen ontwikkeling hoort ook regie over de manier waarop die ontwikkeling gerealiseerd wordt. Met de kosteloze service van ITKN kan nu eenvoudig bepaald worden wat de best passende leeroplossing is.

Wat hebben jullie nog nodig om jullie business volwassen te laten worden?
ITKN bevindt zich op dit moment in de opstartfase. Het concept slaat aan bij diverse organisaties waarbij de lopende processen nu verder geoptimaliseerd worden. Inmiddels bestaat het ITKN netwerk uit meer dan 35 opleiders en zijn de eerste aanvragen met succes gekoppeld aan de best passende leveranciers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Vacatures Computable Next

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-11T15:32:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.