Oracle en KPMG doen samen klantensteun

Dit artikel delen:

Oracle en Kpmg hebben vorige week een samenwerkingsverband gesloten voor het leveren van relatiebeheersystemen aan hun klanten. Deze systemen zullen gebaseerd zijn op de Front Office-applicatiereeks van Oracle.

Kpmg's divisie voor Information, Communications en Entertainment (ICE) in Californië zal deze nieuwe producten en diensten ontwikkelen, marketen, verkopen en implementeren. Verder breiden de twee bedrijven het Solutions Center van Oracle uit zodat klanten de nieuwe, eventueel door Kpmg gemodificeerde, Front Office-applicaties in dat demonstratiecentrum kunnen zien draaien.
De Front Office-software, die sinds eind 1996 verkrijgbaar is, heeft tot doel het kantoor (front office) te verbinden met zware bedrijfsautomatiseringssystemen (back office). Deze reeks bevat applicaties voor het beheer van klantenrelaties, waaronder marketing, hulpverlening en elektronische commercie vallen. Tot op heden bestaan er meer dan twintig modules die allemaal geschreven zijn met Oracle's eigen ontwikkelingstools.  JB

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-02-05T00:00:00.000Z Jasper Bakker