CA maakt plannen met Platinum bekend

Computer Associates gaat de front-end 3D en visualisatie-technologie van Platinum inzetten in de eigen databases en managementhulpmiddelen.

Deze worden daarmee geschikt gemaakt voor de front-end en elektronische handel. Dit maakte het bedrijf bekend op een persconferentie in New York. President en chief operating officer Sanjay Kumar geeft toe dat zijn onderneming het op front-end-niveau behoorlijk heeft laten afweten en hoopt daar via de Platinum-technologie verandering in te kunnen aanbrengen.
De Platinum-producten stellen de database-leverancier volgens eigen zeggen in staat een geheel nieuw platform voor elektronische handel te ontwikkelen. Hoe dit er dan precies uit gaat zien, wilde men op de persconferentie echter niet zeggen. Dat maakt het bedrijf pas bekend op de komende CA-World in New Orleans, waar het de eerste CA/Platinum-producten introduceert. Bij die gelegenheid wordt ook Jasmine TND getoond. Deze object-database is gekoppeld aan Neugents neurale netwerkagent en geeft gebruikers inzicht in verwachte ontwikkelingen op basis van gebeurtenissen in het verleden.  HB

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-06-18T00:00:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.